Randers HH tæt på redning: Sponsorer og bestyrelse har lagt penge på bordet

Randers HH havde både på og uden for banen en god lørdag. Klubbens ledelse kunne meddele, at de er tæt på at have en økonomisk redningsplan på plads. På banen vandt Henrik Hansen og kompagni med 26-25 over Team Sydhavsøerne. Foto: Axel Schütt

Randers HH tæt på redning: Sponsorer og bestyrelse har lagt penge på bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH er godt på vej til at strikke en økonomisk redningsplan sammen. Pengene til resten af denne sæson er fundet, men det kræver dog, at ledelsen kan fremvise et budget for fremtiden, der hænger sammen.

Randers: Randers HH er tæt på at have en økonomisk redningsplan på plads, der sikrer, at klubben kan spille sæsonen færdig og køre videre efter sommerferien.

Det var den glædelige nyhed, som klubbens bestyrelsesformand, Brian Knudsen, kunne meddele sponsorerne inden topopgøret lørdag mod Team Sydhavsøerne.

For knap to måneder siden meldte Randers HH-ledelsen ud, at det så sort ud med regnskabet, hvor der manglede 1,6 millioner kroner i kassen for at komme i mål med sæsonen. Men nu har folk i klubbens økonomiske bagland sagt ja til smide pengene i kassen, hvis Randers HH-ledelsen ellers kan fremvise et budget for den kommende sæson, som hænger sammen.

- Vi har sikret os den økonomi, som skal til for at køre sæsonen færdig. Det er dog med den forudsætning, at vi skal have lavet et budget for næste sæson, som er realistisk. Vi er lettede, men vi er ikke i mål endnu. Vi kommer til at spænde livremmen ind, siger Brian Knudsen til Randers Amtsavis.

Han vil ikke ind på hvem i sponsorkredsen, som har lagt pengene på bordet.

- Men det er blandt nogle af vores trofaste sponsorer, at pengene er fundet, siger Brian Knudsen, som oplyser, at man også selv i bestyrelsen har lagt nogle af pengene.

Forhandlinger med spillere

Med pengene følger dog også et sparekrav, som betyder, at budgettet for den kommende sæson skal sænkes med omkring en tredjedel.

Som tidligere meldt ud, er første led i spareplanen, at direktør Thomas Hvid Jakobsen er blevet fyret. Desuden har klubbens sportslige udvalg i den forgangne uge genforhandlet med spillerne omkring deres kontrakter.

- Vi har nogle aftaler med spillere for næste sæson, som vi får svært ved at holde på det reducerede budget, vi kommer til at køre med fremadrettet. Rykker vi op i ligaen, er der også nogle oprykningsbonusser, som vi har talt med spillerne om, hvorvidt de er indstillede på at se bort fra dem. Vi svømmer desværre ikke i penge og bliver nødt til at sætte tæring efter næring, siger Brian Knudsen.

Hvordan har spillerne reageret på det?

- Den tilbagemelding, jeg har fået fra det sportslige udvalg, er, at møderne har været i en utrolig positiv tone, og der skal være møder igen i næste uge. Vi har valgt at spille med åbne kort og sige, at det er sådan, verden ser ud. For der er ingen, der kommer med penge til et sort hul. Vi skal kunne fremvise et budget for næste sæson, der hænger sammen, siger Brian Knudsen.

Randers HH vandt opgøret mod Team Sydshavsøerne med 26-25 og er godt på vej til at sikre sig oprykningskampe til ligaen.

Randers HH tæt på redning: Sponsorer og bestyrelse har lagt penge på bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce