Randers HH tester playmaker og jagter højreback

Jeppe Bach Knudsen og Jakob Vestergaard (th.) blev i maj præsenteret i Randers HH. Først i denne uge har de kunnet begynde træningen frem mod den nye sæson. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers HH tester playmaker og jagter højreback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH har endelig indledt træningen frem mod den nye sæson under ledelse af Jakob Vestergaard og Jeppe Bach Knudsen. Sideløbende med forberedelserne er trænerduoen på jagt efter nye spillere.

Randers: Der er sket ting og sager, siden det i slutningen af maj blev offentliggjort, at Randers HH havde sikret sig trænerduoen Jakob Vestergaard og Jeppe Bach Knudsen, som kom til fra Viborg HK's herrehold i 2. division.

Først i denne uge har Jakob Vestergaard og Jeppe Bach Knudsen kunnet starte træningen frem mod den nye sæson, og det er med et noget andet hold, end de i første omgang havde på tegnebrættet.

I juli var det uklart, om Randers HH overhovedet ville sende et hold i aktion til den nye sæson, og det har betydet, at nogle af de spillere, som Jakob Vestergaard og Jeppe Bach Knudsen havde i kikkerten, har valgt at skrive under med andre klubber.

- Det har da været et frustrerende forløb. Vi synes jo, at vi havde fået samlet et slagkraftigt hold, men er blevet bombet lidt tilbage af, at der er fem spillere, som har fundet noget andet i mellemtiden. Så det er klart, at spillermaterialet ser noget anderledes ud, end vi havde regnet med, siger Jakob Vestergaard, som dog vælger at kigge fremad og tror på, at man nok skal få samlet en fornuftig trup.

- Det har været fedt at komme igang med træningen. Det er dét, vi har gået og ventet på, fordi det er dér, vi kan påvirke tingene og få strategien og konceptet på plads. Men sideløbende med er vi selvfølgelig på spillerjagt, og der vil løbende komme spillere til. Jeg forventer, at meget vil falde på plads inden for de næste 14 dage, hvor vi glæder os til at have den endelige trup klar, siger Jakob Vestergaard.

Playmaker til prøvetræning

Målmandspositionen er på plads med Christoffer Bonde og Kevin Fisker, og det er samme er højre fløj med Joachim Enggaard og Daniel Minke.

Desuden har man fået Jacob Aaquist hjem fra Skive som et stærkt kort til venstre back.

Men på de øvrige positioner skal der spillere ind. Lige nu har man playmakeren Mikkel Riis med en fortid i Skjern til prøvetræning. Han spillede i sidste sæson under Jakob Vestergaard og Jeppe Bach Knudsen i Viborg.

Under tidspres

Man har også lokale spillere med i træningen i skikkelse af unge Andreas Sommer på stregen samt duoen Nicklas Fast og Simon Baun, som er kommet fra Hornbæk SF.

- For de her spillere er det en mulighed for at vise, at de kan tage skridtet op og være med i 1. division. Vi kommer også til at have mange spillere fra vores ungdomsafdeling med i træningen, siger Jakob Vestergaard.

- Men det er klart, at vi også skal have spillere ind udefra. Vi skal have en venstre fløj, en stregspiller og nogle bagspillere. Særligt på højre back-positionen er vi presset, erkender Jakob Vestergaard.

Med kun godt en måned til den første turneringskamp er der også pres på i forhold til at få spillet holdet sammen, men Jakob Vestergaard påpeger, at man heller ikke må forcere tingene.

- Det er en balancegang, for når vi er 14 dage bagefter, er vi nødt til at gøre tingene lidt hurtigere for at være klar til sæsonstarten. Men vi kan heller ikke trykke gaspedallen så meget i bund, at spillerne ryger ind i skader.

- Men det er sådan, forudsætningerne er, og det kan vi ikke gå og græde over. Vi kommer til at spille os ind i turneringen, og så begynder vi forhåbentligt at se skarpere ud efter de første fem-seks kampe, siger Jakob Vestergaard, der ikke lægger skjul på, at målsætningen i den kommende sæson bliver at overleve i rækken.

Randers HH tester playmaker og jagter højreback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce