Randers HH-træner efter målshow: Dejligt at se sprudlende angrebsspil

Sammen med Jorn Smits stod Joachim Enggaard næsten for halvdelen af Randers HH's mål i sejren på 39-31 over Frederikshavn. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers HH-træner efter målshow: Dejligt at se sprudlende angrebsspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH vandt 39-31 over Frederikshavn torsdag aften. Det var kun den tredje gang i sæsonen, at kronjyderne scorede mere end 30 mål.

Frederikshavn: Det var et sandt målshow, da Randers HH torsdag aften spillede mod Frederikshavn på udebane. 70 af slagsen blev det til i alt, hvor de 39 af dem blev sat ind af kronjyderne.

Det er blot tredje gang i sæsonen, at randrusianerne runder 30 scoringer, mens det er første gang i fire kampe, at det bliver til mere end 25 mål.

Særligt Jorn Smits og Joachim Enggaard var i målhumør med henholdsvis 11 og otte scoringer.

Det har da også knebet lidt i den ende af banen, erkender cheftræner Jan Paulsen, så det var en god måde at tage på juleferie på.

- Det er ikke fordi, vi har lavet super mange mål, så det var dejligt at se et sprudlende angrebsspil, siger Jan Paulsen.

Frederikshavn valgte at starte med et klassisk 6-0-udgangspunkt i forsvaret, og det kom faktisk lidt bag på Randers HH's cheftræner, da han har set sit holde have lidt problemer mod offensive forsvar.

- Vi fik sat deres forsvar under pres med skud udefra, og da de så gik mere offensivt til værks senere i kampen, udnyttede vi også det. Vi spillede mere direkte og gik mere mod mål end tidligere. Det lykkedes for os, og Frederikshavns målmand havde heller ikke særligt mange redninger, siger Jan Paulsen.

Haltende forsvar

Randers HH havde lige fra kampens indledning held med at få bolden i nettet, men det havde hjemmeholdet også. Derfor var det faktisk nordjyderne, der kunne gå til pause foran 16-15.

- Vores forsvar haltede lidt efter i dag, og vi havde kun to redninger i første halvleg - syv i hele kampen, så den del af spillet var ikke godkendt, forklarer Jan Paulsen.

Cheftrænerens tropper kom endda bagud med tre mål to minutter inde i anden halvleg, men så tog fanden ved spillerne, der vandt en periode på ti minutter med 11-3.

- Frederik Torp kom ind og havde lige nogle redninger i starten, mens forsvaret også steppede lidt op. Det betød, at vi kunne lave en helt del mål i tomt mål. På den konto trak vi fra, siger Jan Paulsen.

Med sejren overvintrer Randers HH på andenpladsen i 1. division tre point efter TMS Ringsted, der har spillet en kamp mindre.

Randers HH-træner efter målshow: Dejligt at se sprudlende angrebsspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce