Schrøder-show var ikke nok for Randers HH

Randers HH indledte en håndfuld sløve afslutninger, men Toke Schrøder fik sat gang i hjemmeholdet. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Schrøder-show var ikke nok for Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HHs Toke Schrøder scorede 13 mål i kampen i mod HEI Skæring, men det var ikke nok til point for randrusianerne. Forsvaret var langt under niveau, og så vandt aarhusianerne 35-31.

Randers: - Vi skal bevise, at vi ikke kun henter de uventede point.

Sådan lød det fra Randers HH-cheftræner Jeppe Knudsen forud for den seneste sejr mod oprykkerne fra Køge.

Forud for sæsonen var der sandsynligvis ikke budgetteret med et point i Skive, en sejr over Sydhavsøerne i Arena Randers og to komfortable udesejre over Otterup og HØJ, men det nytter for lidt, hvis kampene mod de direkte konkurrenter i tabellen ikke giver fuldt udbytte.

Efter blot et enkelt point i kampene mod Odense, Frederikshavn og AJAX, fik Randers HH vendt skuden mod Køge, men torsdag aften kunne Randers HH ikke leve op til favoritværdigheden.

HEI Skæring kom til kampen med tre point færre end Randers HH, og efter 60 minutters intens håndbold måtte tilskuerne i Arena Randers konstatere et nederlag på 31-35.

Joachim Enggaard viste flere gange i kampen, at han er en dygtig afslutter fra både straffelinjen og fløjen. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Joachim Enggaard viste flere gange i kampen, at han er en dygtig afslutter fra både straffelinjen og fløjen. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Schrøder skød sig varm

I kampens indledning havde Randers HH store problemer med at få bolden ind bag Magnus Brandbyge i HEI-målet, der stod noteret for seks redninger efter blot seks minutter.

Det var som om, at hjemmeholdet lige skulle lande i kampen, men så fik specielt Toke Schrøder også skudt sig varm.

Playmakeren styrede hjemmeholdets angrebsspil, og kunne han ikke finde en holdkammerat i position, så hamrede han selv bolden mod kassen. Ikke alt med succes, men hans engagement smittede.

Kun defensiven hang en smule hele første halvleg. Der var for meget plads ind over midten, og det udnyttede gæsternes bagspillere.

Hjemmeholdet var foran 10-6, men kort efter måtte Kevin Fisker fiske bolden ud af målnettet for tredje gang i træk og konstatere, at han kun stod noteret for tre redninger efter 20 minutter. Viktor Warrer tog over.

Der skulle arbejdes for tingene, så det gjorde hjemmeholdet i første halvleg.

Tålmodigt bearbejdede de gæsternes forsvar og endte gang på gang med at smide bolden ud til Joachim Enggaard, som endnu en gang viste, at han er en yderst kompetent afslutter. Seks mål fra højrefløjens venstrehånd blot i første halvleg, der endte 16-14 i hjemmeholdets favør.

Sommer så rødt

Det lignede en kamp, hvor hjemmeholdet blot skulle sørge for at holde foden på speederen, men efter pausen kom defensiven til at koste muligheden for point.

Randers HHs 6-0-forsvar fungerede ikke, og derfor blev Michael Kabel sendt frem foran tremeterlinjen for at genere gæsternes angrebsspil, men heller ikke det var løsningen.

Med otte minutter tilbage sendte gæsternes Jonathan Sørensens bolden ind bag Kevin Fisker, som var tilbage i målet i anden halvleg, og det kunne selv ikke Toke Schrøder svare tilbage på.

Gæsterne fandt let vej igennem hjemmeholdets forsvar i kampens afslutning til stor frustration for Andreas Sommer, der så det sidste kvarter fra en stol i hjørnet af hallen efter at have modtaget tre udvisninger.

Toke Schrøder blev hjemmeholdets topscorer med 13 scoringer, mens Joachim Enggaard bød ind med ni.

Randers HH spiller efterårets sidste kamp på udebane mod Stoholm 14. december.

Schrøder-show var ikke nok for Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce