Skoda holder ved: Det er et fedt projekt at være en del af

Frederik Skoda sidder i øjeblikket ude med en mindre skade i maveregionen. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Skoda holder ved: Det er et fedt projekt at være en del af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederik Skoda er en af de få spillere, der også var i Randers HH i sidste sæson. Selvom ambitionsniveauet i klubben er faldet, så var han ikke i tvivl om, at han ville fortsætte i Kronjylland.

Randers: Frederik Skoda er en af tre spillere, der også var i Randers HH i sidste sæson.

Som mange af de andre spillere i klubben var det en meget underlig oplevelse for ham tidligere på året, da klubbens eksistens var i fare.

- Jeg var meget stresset over ikke at vide, hvad der kom til at ske med klubben og min egen fremtid. Jeg forsøgte dog at have is i maven og så bare håbe på det bedste.

- Da klubben var reddet med ny bestyrelse, så var jeg ikke tvivl om, at jeg skulle blive i klubben. Der er nemlig et godt setup med dygtige trænere. Der er en god stemning, og jeg kan i det hele taget godt lide ånden i klubben. Det var selvfølgelig også vigtigt for mig, at jeg vidste, at jeg kom til at spille meget i Randers HH, fortæller Frederik Skoda.

Klubben var reddet, men målsætningen blev ikke den samme, som i sidste sæson, hvor kronjyderne skulle forsøge at rykke op i Håndboldligaen.

I denne sæson er målsætningen nemlig blot at overleve i 1. division, og det skulle Frederik Skoda vænne sig til.

- Det er selvfølgelig en større omvæltning mentalt, og det tog lidt tid at omstille sig. Vi træner ikke lige så meget som i sidste sæson, og det er derfor nogle andre rammer. Jeg er dog mentalt indstillet på det nu, og jeg har det helt fint med det, forklarer Frederik Skoda.

Synes du, det er godt projekt at være en del af, når ambitionsniveauet er lavere?

- Ja, jeg synes, det er rigtig fedt. Det bliver selvfølgelig svært at være en del af top 6, men vi har gode spillere, og det kan være, at det kan blive endnu bedre i næste sæson. Vi er jo et helt nyt hold, og klubben var sent ude, så det tager lidt tid, siger han.

Fører kulturen videre

Randers HH havde inden sæsonstarten travlt med at hente nye spillere, så de kunne stille et hold til kampene i 1. division.

Reduceret økonomiske ressourcer betød, at man ikke kunne holde på de fleste af spillerne fra sidste sæson.

Det lykkedes kun klubbens ledelse at holde på Frederik Skoda, Joachim Enggaard og Daniel Minke.

De tre spillere har forsøgt at fastholde klubbens værdier til de nye spillere.

- Det er naturligvis svært at fastholde den helt samme kultur i klubben, når vi ikke træner lige så meget som sidste år. Men det har alligevel været vigtigt for os spillere, der har været her i noget tid, at fortælle de nye spillere om, hvordan kulturen i klubben er, så vi kan blive ved med at have den. Vi forsøger at gå forrest til træning og i styrkelokalerne, så vi kan bevare kvaliteten, fastslår han.

Skadet

Frederik Skoda er ikke til rådighed for Randers HH i øjeblikket.

Bagspilleren, der forlængede med klubben i sommer, har ikke spillet siden kampen mod Odder. Efter kampen var der nemlig noget galt.

- Jeg havde smerter i maveregionen, og det har desværre holdt mig ude i de seneste par kampe, siger Frederik Skoda.

Den stærke gennembrudsspiller ved ikke, hvornår han er tilbage.

- Jeg kan ikke sige så meget andet end, at det vist ikke skulle være så slemt, og at det går fremad. Jeg kan ikke sige, hvornår jeg er tilbage igen, siger han.

Skoda holder ved: Det er et fedt projekt at være en del af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce