Smits og Enggaard strålede i vigtig Randers HH-sejr

Jorn Smits var sammen med Joachim Enggaard i et forrygende målhumør. De to profiler scorede 19 mål til sammen. Arkivfoto: Kim Haugaard

Smits og Enggaard strålede i vigtig Randers HH-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH vandt for første gang i tre kampe og holder trit med toppen af 1. division, da kronjyderne efter pausen trak fra bundholdet Frederikshavn og hev en sikker sejr på 39-31 i land.

Frederikshavn: Randers HH er efter to nederlag i streg gledet ud af den vigtige top tre, der kan sikre oprykning til ligaen.

Derfor var det et lettere presset kronjysk mandskab, der gik på banen til årets sidste kamp ude mod bundholdet Frederikshavn.

De grønne har de seneste kampe haft det svært i angrebsspillet, men mod rækkens næstdårligste forsvar kom de flyvende fra start i den ende af banen med fem forskellige målscorere.

Problemet var bare, at hjemmeholdet var lige så effektive til at få bolden i nettet, så der efter ti minutters spil stod 6-6.

En udvisning til Kasper Gudnitz blev dyr for Randers HH, der i undertal endte med at komme bagud med tre.

Holdet holdt dog hovedet koldt, og med hjælp af fem mål fra Jorn Smits var randrusianerne kun bagud med en enkelt ved pausen, 15-16.

Der skulle ikke gå meget mere end to minutter af anden halvleg, før Randers HH igen var bagud.

Ligesom det var tilfældet i første halvleg, trådte Jorn Smits i karakter og bragte med sin ottende scoring balance i regnskabet, 19-19.

Udligningen fik ikke Randers HH til at lette foden fra speederen. Alexander Morsten, Joachim Enggaard og Frederik Skoda bød sig alle til på måltavlen, og så var de kronjyske gæster pludselig komfortabelt foran med 27-22 et kvarter før tid.

Det blev for meget for hjemmeholdet, der intet kunne stille op i slutningen af kampen, hvor Randers HH uden problemer kørte en sejr på otte mål i hus.

Med 39 scoringer i alt slog Randers HH også deres egen rekord for flest scoringer i sæsonen. Den lød tidligere på 36 mål, som også var sat ind mod Frederikshavn.

Topscorer for randrusianerne blev Jorn Smits med 11 mål, heraf to på straffekast, mens Joachim Enggaard på højrefløjen også bød sig til med otte scoringer.

Smits og Enggaard strålede i vigtig Randers HH-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce