Svensk stregspiller til KIF

Alexander Morsten kommer til KIF efter en sæson for Randers HH i næstbedste række. Foto: Annelene Petersen

Svensk stregspiller til KIF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KIF fylder en del af tomrummet ud efter Morten Bjørnshauge og Petter Øverby. Klubben henter den svenske stregspiller Alexander Morsten i Randers HH.

KOLDING: KIF er stadig på listen over klubber, der ikke må indgå nye kontrakter, men alligevel har holdet forhåndsaftaler med en håndfuld spillere til den kommende sæson. Nu skulle der også være indgået en aftale med en ny stregspiller.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger er KIF enig med Alexander Morsten, der skifter til KIF fra Randers HH. Alexander Morsten skal supplere franske Cyril Viudes på stregpositionen.

Morsten blev hentet til Randers fra svenske Hammarby af daværende Randers-træner Jan Paulsen sidste sommer. Den 196 centimeter høje svensker havde scoret 88 mål i den svenske liga, men i efterårssæsonen blev han blot noteret for 39 mål i 15 kampe. Selv forklarede han til Randers Amtsavis, at han lige skulle finde sig til rette i de nye omgivelser.

Formen var opadgående efter vinterpausen, og foruden den offensive indsats blev han brugt i forsvaret ved siden af veteranen Henrik Hansen.

Randers HH missede oprykning til ligaen efter tre playoff-kampe mod Lemvig/Thyborøn, men nu får 24-årige Morsten alligevel chancen for at spille i den bedste danske række for KIF.

- Vi har nogen, vi har lavet aftaler med, men vi har ikke et komplet hold endnu. Vi skal have en ny stregspiller. Der kunne godt ligge én i skuffen, sagde KIF-træner Lars Frederiksen til JydskeVestkysten i sidste uge.

KIF fik for to uger siden ny bestyrelse, og eftergivet gæld og nye investorer har banet vejen for, at klubben kan få økonomien på fode og snart blive i stand til at offentliggøre kontrakter med nye spillere.

Svensk stregspiller til KIF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce