Tre nøglekampe venter for Randers HH

Randers HH-cheftræner, Jeppe Knudsen, mener, at lørdagens modstandere fra Køge er bedre end tabellen indikerer. Arkivfoto: Axel Schütt

Tre nøglekampe venter for Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Håndbold, HEI Skæring og Stoholm. Det er menuen for Randers HH i efterårets sidste tre kampe, og ifølge cheftræner Jeppe Knudsen er det nu, at randrusianerne skal vise, at de ikke kun henter uventede point.

Randers: Randers HH gav oprykningsfavoritterne fra Fredericia kamp til stregen i Arena Randers. De hentede to point mod topholdet fra Sydhavsøerne, og hentede også et uventet point i Skive.

Otte point i sæsonens ti første kampe er det blevet til for det randrusianske mandskab, som kun har tre ansigter tilbage i truppen fra sidste sæson, men ifølge cheftræner Jeppe Knudsen skal holdet i de næste tre kampe bevise, at de også kan hente point, når de ikke indtager rollen som underdogs.

Lørdag venter oprykkerne fra Køge, der ligger andensidst med blot to point, og efterfølgende venter HEI Skæring og Stoholm, som ligeledes holder til i den tunge ende.

- Det er nu, vi skal vise, at vi ikke kun kan hente uventede point mod Skive og Sydhavsøerne. Hvis vi ikke kan få point i de sidste tre kampe i efteråret, så skal vi stille os spørgsmålet, om vi er gode nok til 1. division. Der er gode muligheder i alle tre opgør, men både hovedet og disciplinen skal være med, for ellers starter vi med at tabe i Køge, fortæller Jeppe Knudsen.

Køge Håndbold - Randers HH
Kampstart: Lørdag klokken 16.00 i Køge Hallerne.Skader: Frederik Skoda har stadig problemer i maveregionen, og Martin Vemmelund vred om på foden ved torsdagens træning. Begge spillere bliver testet op til kampen og er dermed tvivlsomme.

Dommerpar: Christian M. Ø. Nielsen og Morten Deding Søe.

Tabellen lyver

Randers HH har tabt stort i de seneste to opgør mod Frederikshavn og AJAX København, der ligesom randrusianere selv er placeret i midten af tabellen.

På papiret venter en nemmere modstander i Køge, der kun har fået point mod et andet oprykkerhold fra Odense, men Jeppe Knudsen mener, at det sjællandske mandskab er bedre end tabellen indikerer.

- Vores ambition er uden tvivl at hente to vigtige point, men de kommer fra en kamp, hvor de kun taber med to til oprykningsfavoritterne fra Fredericia. Jeg synes, at tabellen lyver helt ekstremt meget. I min optik er det en helt lige kamp, og i kraft af hjemmebane vil jeg faktisk sige 60-40 i Køges favør.

- De er en flok store drenge, og de kan virkelig dele tæsk ud. De tør tage chancer med blandt andet vip og offensivt forsvar i undertal, og jeg er spændt på, om vores tempospil er godt nok til at kunne udfordre deres forsvar, lyder det fra cheftræneren.

I den seneste tid har Randers HH-mandskabet trænet en gang om ugen med 1. divisionsmandskabet fra Skive, og en enkelt gang har cheftræner i Århus Håndbold, Erik Veje, også været forbi med en flok bagspillere fra ligamandskabet.

- Ligadrengene fra Aarhus kunne virkelig trykke vores forsvar, ligesom også Skive kan det, når vi træner med dem. Vi har haft svært ved at træne vores defensiv med den nødvendige intensitet og hårdhed på grund af truppens størrelse, men det har vi løst på den måde, så jeg er spændt på, hvordan det kommer til udtryk mod Køge, siger Jeppe Knudsen.

Bedre afslutninger

I de seneste to opgør har randrusianerne kun formået at sende bolden i mål 43 gange.

Angrebsspillet har ikke været godt nok. For mange afslutninger er sendt afsted uden kvalitet, men den del kan sandsynligvis kickstartes i Køge Hallerne.

Det sjællandske mandskab er i hvert fald det eneste hold udover Randers HH selv, der har lukket mere end 300 mål ind i sæsonen.

- Vi har været inde i en periode, hvor vi generelt har afsluttet for dårligt. Det skal være bedre, og så ser jeg kampen som en god mulighed for at få bedre gang i vores angrebsspil. Vi skal straffe dem i ankomstfasen, fordi de laver en forsvars-angrebs-udskiftning, og så skal vi spille mere angreb. Vi kommer til at tage tempoet ud af kampen i perioder, så vi kommer til at være længere tid foran deres mål, fortæller Jeppe Knudsen.

Lørdagens kamp i Køge fløjtes i gang klokken 16.00.

Tre nøglekampe venter for Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce