Vestergaard efter Randers HH-exit: Det er gået stærkt

Jakob Vestergaard var allerede i spidsen for Viborg HK, da holdet trænede fredag formiddag. Foto: Danni Kristensen

Vestergaard efter Randers HH-exit: Det er gået stærkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jakob Vestergaard har forladt Randers HH og vendt tilbage til Viborg HK's kvinder, hvor han tidligere har fejret to Champions League-triumfer.

Viborg: Hvis man vil have et billede på, hvor foranderlig og hektisk håndboldens verden kan være, så kan man bare spørge til Jakob Vestergaards seneste døgn.

Torsdag aften stod han i spidsen for Randers HH's 1. divisionsherrer i Arena Randers mod Fredericia. Efterfølgende talte han en hel del i telefon med VHK-direktør Henrik Dahl. En stor del af natten til fredag brugte han på at se video af nogle af Viborg HK's tidligere kampe - og fredag morgen klokken 8.30 stod han så klar til taktikmøde som ny cheftræner for Viborg HK's kvindehold, hvorefter han gennemførte den første træning i sit nye job.

- Det er godt nok gået rigtig stærkt, siger den erfarne træner, som ikke skulle bruge voldsom lang tid på at overveje tilbuddet fra den klub, hvori han blandt andet har fejret to Champions League-guldmedaljer.

- Holdet har fået en uheldig start og har spillet meget svingende. Men kan man nu forlænge de gode perioder og ændre lidt på forsvaret, så tror jeg, at der en god mulighed for at forløse truppens store potentiale, siger den nye træner.

Han anser skiftet fra Randers HH's herrer til Viborg HK's kvinder til at være et skridt op ad stigen. Også tidsmæssigt, da jobbet i Randers HH var et bijob ved siden af hans fuldtidsjob på Viborg Katedralskolem, hvor han nu går ned i tid.

- Det er som at komme hjem igen. Jeg har været i klubben som både kvinde- og herretræner, og jeg bliver helt elektrisk når jeg træder ind i hallen, siger han.

Fundamentet er i orden

Han har allerede nu en god idé om, hvor han først og fremmest vil tage fat.

- Allan Heine har gjort et rigtig godt stykke arbejde, så vi skal huske at tage de gode ting med. Men vi skal gøre noget for at forløse de sidste ting, forklarer træneren.

Klubben har nul point efter fem kampe i ligaen og skal allerede næste torsdag spille en afgørende pokalkvartfinale mod Team Esbjerg - og så er der også lige to EHF Cup-kvalifikationskampe mod Galytchanka Lviv i weekenden.

- Jeg kommer ind til et hold, som er ramt på selvtilliden, men det er også et hold, som i perioder har spillet godt. Jeg kan nemt finde lange perioder frem, hvor det går godt. De perioder skal forstærkes samtidig med, at vi skal blive tydeligere på, hvad vi så skal gøre i de dårlige perioder, siger den nyslåede cheftræner.

- Der er et fint fundament, og det kører jeg videre med, men selvfølgelig er der ting, som skal ændres, uddyber Jakob Vestergaard.

Randers Amtsavis ville gerne have spurgt Jakob Vestergaard til overvejelserne omkring at forlade Kronjylland efter blot to kampe, men det var ikke muligt at komme i kontakt med den nu tidligere Randers HH-cheftræner inden redaktionens slutning.

Vestergaard efter Randers HH-exit: Det er gået stærkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce