16-årig lyste op i stort Randers HK-nederlag

Maria Fisker var tilbage som playmaker i Randers HK efter at have spillet fløj for landsholdet under VM. Arkivfoto: Lars Rasborg

16-årig lyste op i stort Randers HK-nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK tabte onsdag aften 24-34 til TTH Holstebro i Munkholmhallen i Stevnstrup. 16-årige Astrid Lynnerup imponerede dog for kronyderne.

Randers: Randers HK ligner et hold, der får noget at se til i træningslokalet henover julen. Onsdag aften blev holdet rundbaret af TTH Holstebro i en testkamp spillet i Munkholmhallen i Stevnstrup.

Vestjyderne vandt 34-24 efter et opgør, der må give anledning til bekymring hos Randers HK-træner Niels Agesen, der sender sit hold ind til anden sæsonhalvdel allerede 2. januar på udebane mod Ringkøbing.

Det hører med til historien, at Randers HK stillede op uden Gitte Andersen, Camilla Degn og Lærke Christensen og derudover valgte at spare Daniela Gustin, der har spillet VM for Sverige. Hun overværede opgøret fra bænken sammen med gravide Camilla Dalby.

Til gengæld var Cecilie Mørch Hansen tilbage for Randers HK. Playmakeren, der vendte hjem til klubben i sommer fra Ringkøbing, missede hele efteråret med en knæskade. Desuden var der blevet plads til den blot 16-årige Astrid Lynnerup, der har imponeret på U16-holdet i denne sæson.

Lynnerup startede på bænken, men kom ind efter et kvarter og var lyspunktet på et ellers sløjt spillende Randers HK-hold. Venstre fløjen lavede fire mål i opgøret - heraf de to på straffekast.

Niels Agesen valgte fra start en bagkæde med de tre små spillere, Cecilie Mørch, Frederikke Gulmark og Maria Fisker, og det fungerede fornuftigt i kampens indledning. Efter ti minutter var TTH i front med 6-5, men efter en timeout af træner Pether Krautmeyer øgede de til 9-5 efter et kvarter.

Randers HK havde i den periode problemer med at score på selv de mest åbne chancer - en svaghed, som også forfulgte holdet i store dele af efteråret. Men det blev dog bedre i det sidste kvarter frem mod pausen, hvor norske Mari Molid begyndte at markere sig. Hun scorede fire gange i første halvleg.

Desuden kom Stine Broløs ind i målet og havde et par gode redninger, som var medvirkende til, at Randers HK kom tilbage og ved pausen blot var nede med 12-14.

Det blev der dog lavet grundigt om på i de sidste 30 minutter. Et uengageret Randers HK-hold lavede blot fire mål i det første kvarter af anden halvleg, hvor det var kun var Maria Fisker, der turde gribe initiativet i angrebsspillet. Hun så ud til at nyde at være tilbage i rollen som playmaker efter at have stået en fløj for landsholdet under VM.

Til gengæld havde en spiller som Anne Sofie Hjorth store problemer med at få sit spil til at fungere. Trods pænt med spilletid scorede hun blot en enkelt gang i opgøret.

Da Randers HK i det sidste kvarter endelig fik løst lidt op for angrebsspillet, gik det til gengæld helt galt i forsvaret, hvor de fodrappe TTH-spillere piskede igennem, scorede efter behag og endte med at tilføre Randers HK et ti-måls-nederlag.

Maria Fisker og Mari Molid blev topscorere med hver fem mål.

16-årig lyste op i stort Randers HK-nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce