Agesen: To af de rigtig gode point

Randers HK's defensiv delte ørertæver ud til Ringkøbing Håndbold i forsvaret, og det blev nøglen til en god start på 2018. Foto: Jørgen Kirk

Agesen: To af de rigtig gode point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akkurat som sidst Randers HK mødte Ringkøbing Håndbold endte det med en sejr på 21-20 til randrusianerne i årets første kamp, og cheftræner Niels Agesen havde roser til defensiven efter kampen.

Ringkøbing: I første halvleg og anden halvleg havde Randers HK mulighed for at bringe sig foran med fem mål i Green Sports Arena mod Ringkøbing Håndbold, men det lykkedes ikke. Kampen endte helt tæt med en snæver sejr på 21-20 til randrusianerne efter en kamp med for mange misbrugte afslutninger.

- Angrebsspillet fungerede okay i første halvleg, men vi brændte bare for mange chancer. Der var flere ting i angrebsspillet i første halvleg, som er værd at bygge videre på, og her tænker specielt på vores tempo og timing, som til tider så fint ud, sagde cheftræner Niels Agesen til Randers Amtsavis efter kampen.

Specielt Cecilie Mørch Hansen, som fik debut efter en seks måneders lang skadespause, brændte flere helt oplagte muligheder.

- Det er måske heller ikke helt fair at give debut til Cecilie Mørch Hansen, og så lade hende trække så stort et læs. Hun har chancerne til at lave fem-seks mål, men de misbrugte chancer skal hun ikke høre for, fordi hun spiller sig til nogle rigtig fine muligheder, fortalte Niels Agesen, som roste sine spilleres forsvarsspil.

Den randrusianske defensiv holdt hjemmeholdet nede på 20 mål, hvilket blev nøglen til de to point, der sendte Randers HK op på ottendepladsen og dermed lige akkurat inden for slutspilspladserne.

- Det var et vigtigt skridt at få to point i Ringkøbing, fordi som de spiller lige i øjeblikket, er der nogle af de hold, som vi kæmper med om top 8, der kommer til at miste point herude. Der er selvfølgelig mange kampe endnu, men mon ikke det var to af de rigtig gode point, sagde Niels Agesen.

Agesen: To af de rigtig gode point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce