Agesen: Vi var bundløse og helt nede i sækken

Arkivfoto: Annelene Petersen

Agesen: Vi var bundløse og helt nede i sækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det lykkedes Randers HK at vinde til sidst, men kollektivet gik aldrig op i en højere enhed i lørdagens kamp imod Ajax København, der ifølge cheftræner Niels Agesen var en bundløs præstation.

Randers: Det er bedst at føre til sidst, og det var præcis, hvad Randers HK formåede at gøre i sæsonens anden kamp imod Ajax København.

Randrusianerne førte én gang i kampen ved stillingen 18-17, hvilket var nok til at hente to point, men cheftræner Niels Agesen havde ikke meget godt at sige om præstationen.

- Vi var helt nede i sækken. Intet virkede i spillet med bolden. Det var bundløst. Vi prøvede at ruske op i hinanden, men det fungerede bare ikke. Vi brændte kæmpe chancer, tog dumme afslutninger, og gik langt væk fra det kollektive, sagde Niels Agesen, der dog kunne glæde sig over, at randrusianerne kun tillod hjemmeholdet at lave syv mål i første halvleg.

7-4 til hjemmeholdet var stillingen ved pausen efter en halvleg med 24 tekniske fejl, hvor Randers HK stod for 14.

- Det var under al kritik. 24 tekniske fejl er normalt over en hel kamp, så når de er der i første halvleg, så er niveauet ganske enkelt ikke højt nok. Ingen turde spille frigjort, og vi gjorde ikke noget godt for hinanden, lød det fra cheftræneren.

Individuel kvalitet

Først ti minutter inde i anden halvleg kom Randers HK for alvor tilbage i opgøret, og ifølge cheftræneren pegede comebackpilen på én spiller, og det var Camilla Dalby.

- Vi havde behov for, at der var en, der turde tage skuddene, og havde hun ikke gjort det, så var det ikke blevet til point i dag. Hun fik besked på at lukke op fra distancen, og det gjorde hun rigtig godt, sagde Niels Agesen om højrebacken, der scorede fire mål på fire minutter.

Men kollektivet fungerede stadig ikke, og derfor var det kærkommen, at debutanten Jamina Roberts også havde skyts i den ind individuelle tank.

Med otte minutter tilbage af opgøret samlede Agesen sine tropper til timeout for at sætte en slutspurt ind, og den svenske bagspiller blev tildelt hovedrollen.

- Vi var nødt til at arbejde med simple løsninger. Dalby var løbet tør, og så var det Jamina, som skulle træde i karakter. Kollektivet kom aldrig op til overfladen i den her kamp, men vi lykkedes med at isolere Jamina, som tog ansvar og løste det for os til sidst, sagde Niels Agesen.

Hvor efterlader den her kamp jer, inden møderne med København, Herning-Ikast og Viborg?

- Med nogle erfaringer som er ekstremt brugbare. Vi hev os selv op fra dyndet, og vi stoppede ikke med at kæmpe, selvom det så kummerligt ud. Vi fik to point, og det er et godt holdtegn, når man kan vinde uden at præstere, sluttede Niels Agesen.

Agesen: Vi var bundløse og helt nede i sækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce