Agesen efter nederlag i generalprøven: For mange udfald til at udfordre top seks

Niels Agesen skal nå at rette flere ting til inden ligapremieren imod Odense Håndbold. Fredag aften tabte Randers HK generalprøven til tyske HC Thüringer. Arkivfoto: Ole Nielsen

Agesen efter nederlag i generalprøven: For mange udfald til at udfordre top seks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK's sidste test forud for den nye sæson endte med et nederlag på 30-26 mod de tyske mestre fra HC Thüringer. Ifølge cheftræner Niels Agesen skal man være jubeltosse for at være optimistisk på den korte bane.

Randers: Cheftræner Niels Agesen havde udvalgt en yderst kompetent modstander i Randers HK's sidste test inden sæsonstarten.

Fredag aften stod menuen på intet mindre end de forsvarende tyske mestre fra HC Thüringer, og selv om randrusianerne fulgte nogenlunde med, var tyskerne var stor en mundfuld i generalprøven.

Det tyske hold, der i syv ud af de seneste otte sæsoner har vundet det tyske mesterskab og været Champions League-deltagere fem år i træk, vandt opgøret 30-26.

- Det var bedre end i går (mod Buxtehuder, red.), men hvorvidt det var et godt afsæt, det skal jeg sige dig på onsdag. Vi har flyttet os fra uge til uge, og vi har fundet ud af, hvordan vi kan levere som hold med kun en decideret venstre back.

- Christina Hansen, Signe Schaar og Mathilde Orkild spillede alle meget i dag, så på den lange bane ser det godt ud. Men på den korte bane skal man vist være jubeltosse, for at synes, at det ser super godt ud. Momentvis rammer vi noget rigtig, rigtig fint, men der er for mange udfald til, at vi lige nu kan håbe på at udfordre top seks, sagde cheftræner Niels Agesen efter nederlaget i den sidste test.

Randers HK i træningskampene
Randers HK - Herning-Ikast = 22-27Randers HK - Team Esbjerg = 23-30

Roskilde - Randers HK = 23-32 (pokalkamp)

Randers HK - Buxtehuder SV = 24-21

Randers HK - Angola = 25-30

Buxtehuder SV - Randers HK = 30-24

Thüringer HC - Randers HK = 30-26

Glimt af kollektive plusser

Som i torsdagens nederlag til Buxtehuder SV kom Randers HK igen skidt fra start. Tyskerne bragte sig hurtigt foran med fem mål, inden randrusianerne fik arbejdet sig ind i opgøret.

- Vi fandt mere kynisme og fik delt de nødvendige tæsk ud i forsvaret. Spillerne solgte sig dyrere, og selv om der stadig var for mange fejlvurderinger, så var der glimt af noget kollektivt, som fungerede, sagde cheftræner Niels Agesen om de første 30 minutter.

Men efter pausen måtte han se sit hold indlede sidste halvdel, som de begyndte opgøret. Randers HK var for passive i forsvaret, og det udnyttede tyskerne til at bringe sig foran 23-17.

Randrusianerne fik reduceret forspringet, og det var ikke mindst takket være rutinerede Nina Müller og Cecilie Mørch Hansen, som ifølge Niels Agesen spillede sin bedste kamp siden sit comeback i januar efter en slem knæskade.

Til gengæld var der plads til forbedring hos de to nye ansigter på henholdsvis højre og venstre back.

- Celine Sivertsen og Julia Eriksson kæmper med at finde deres eget spil, men det hænger også sammen med, at holdet leder efter tingene. Havde vi været lidt mere sammenspillet, så skulle vi have vundet aftenens kamp, sagde Niels Agesen.

Cheftræneren understreger, at holdet endnu ikke er, hvor de gerne vil være med kun få dage til sæsonstarten.

- Vi skal hjem og se kampen, og så piller vi de bedste ting ud og ser på, hvordan vi kan bruge det op mod Odense-kampen. Vi skal ud og levere med alt, hvad vi har, og så må vi se, hvor vi står efterfølgende, lød det fra Niels Agesen.

Randers HK indleder ligasæsonen 29. august i Arena Randers imod sidste års finalister fra Odense Håndbold.

Målscorer Randers HK: Cecilie Mørch Hansen 5, Julia Eriksson 4, Line Mai Hougaard, 4, Nina Müller 4, Camilla Dalby 3, Celine Sivertsen 2, Signe Schaar 2, Josefine Dragenberg 1 og Sabine Pedersen 1.

Agesen efter nederlag i generalprøven: For mange udfald til at udfordre top seks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce