Agesen om graviditet: Kunne have været meget værre

Niels Agesen er glad på vegne af sin kommende stregspillers udsigt til at blive mor til sommer. Arkivfoto: Ole Nielsen

Agesen om graviditet: Kunne have været meget værre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag kom det frem, at Sabine Pedersen, som skifter til Randers HK til sommer, er gravid med termin til juni. Cheftræner Niels Agesen glæder sig på hendes vegne og understreger, at timingen kunne have været meget værre.

Randers: Randers HK risikerer at skulle undvære deres nyindkøbte stregspiller Sabine Pedersen i indledningen af næste sæson, når hun skifter til klubben fra FCM Håndbold til sommer.

Tirsdag meddelte den midtjyske klub, at den 31-årige stregspiller er gravid med termin til juni og dermed øjeblikkeligt sætter sin håndboldkarriere på standby.

- Det er en ambivalent følelse, fordi man jo er rigtig glad og lykkelig over det, der kommer til at ske i fremtiden, men samtidig ved jeg godt, hvilken situation jeg efterlader klubben i, lød det fra Sabine Pedersen til TV 2 Sport efter klubbens offentliggørelse af graviditeten.

Den lykkelige omstændighed efterlader FCM Håndbold med et sportsligt problem, da klubben i forvejen må undvære den svenske landsholdsstregspiller Line Blohm, som ligeledes skal være mor. Men nyheden skaber ikke bekymring hos stregspillernes kommende cheftræner i Randers HK.

- Jeg brugte lang tid på at sige tillykke til hende, for jeg havde ikke lige set den komme. For os er det jo god timing. Det kommer ikke til at betyde ret meget for os. Hvis hun føder i starten af juni, så tager det tre-fire måneder efterfølgende, hvilket måske rammer en måned ind i vores turneringsperiode, fortæller Niels Agesen.

Kunne have været værre

Noget skal ikke gå efter planen, hvis den kommende Randers HK-streg ikke er tilbage på håndboldbanen, når den nye sæson begynder til september.

- Det kan også være, at der er en sponsor, der går konkurs. Jeg mener bare, at jeg går ikke og bruger tid på hvad nu hvis. Jeg synes, det er dejligt for Sabine, som ligesom Dalby har haft et ønske om at få børn. Jeg kan ikke gøre noget ved det, og som jeg siger til mine spillere, så skal vi fokusere på det, som vi kan gøre noget ved. Jeg glæder mig på Sabine og hendes kærestes vegne, understreger Niels Agesen.

Cheftræneren indrømmer, at træneren i familiefaren til tre gerne havde set, at sin kommende stregspiller kunne have været med i hele opstarten, men han pointerer samtidig, at timingen kunne have været værre.

- Jeg kommer ikke til at beklage mig over en graviditet. Jeg har selv tre børn, og jeg synes, at det største i hele verden er at få børn. Det kunne have været mange flere måneder uden hende, hvis hun var blevet gravid til foråret, så jeg fokuserer på det positive, fortæller Niels Agesen.

Agesen om graviditet: Kunne have været meget værre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce