Agesen trods stort nederlag: Jeg er tilfreds med præstationen

Niels Agesen og assistent-træner Tove Seest under opgøret mod Odense. Foto: Annelene Petersen

Agesen trods stort nederlag: Jeg er tilfreds med præstationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK-træneren var tilfreds trods det store nederlag på otte mål. Han erkendte dog, at der var spillere, der var præget af debutnerver.

Randers: Selv om Randers HK aldrig var i nærheden af at skabe overraskelsen i ligapremieren mod Odense Håndbold, der vandt 28-20, godkendte cheftræner Niels Agesen alligevel indsatsen.

- Jeg er faktisk rigtig godt tilfreds. Det er sjældent, jeg er det, når vi taber med otte mål, men vi byder dem op til dans i både forsvar og angreb. At der så er nogle fejl med nogle forhastede afslutninger og fejl i udspil, er det, vi må leve med på det her tidspunkt. Det havde jeg måske harceleret over i slutningen af sidste sæson, men vi må acceptere, at det er sådan, det er lige nu, sagde Randers HK-træneren.

Men savnede du ikke, at der var flere end Nina Müller og Cecilie Mørch, der kom med stor aggressivitet, når det nu var sæsonens første hjemmekamp?

- Der er ingen tvivl om, at både Julia Eriksson og Celine Sivertsen var ramt af, at det var deres første kamp i den her kulisse, og man kan også godt se, at Sabine Pedersen og Camilla Dalby stadig mangler en hel del (efter at have været ude med graviditeter, red.), men vi skal forvente, at det tager noget tid. Det må vi ikke lade os gå på af. Vi skal tage de gode ting med videre. Yder og kæmper vi som et hold, som jeg synes, vi gjorde, er der ingen, der kan pege fingre af os, sagde Niels Agesen.

Kommer tættere på

Han roste de to U18-fløje Signe Schaar og Mathilde Orkild for at levere gode præstationer og tror på, at Randers HK nok skal blive bedre, som sæsonen skrider frem.

- Vi møder et supergodt hold i Odense, som kommer med kontinuitet fra sidste sæson. Vi kommer til at blive forstærket i løbet af sæsonen, når vi får spillere tilbage fra skader. Det gør de ikke. Så lad os se, om vi ikke kan komme tættere på dem, når vi mødes igen senere på sæsonen, sagde Randers HK-træneren.

Randers HK møder på lørdag Ajax på udebane.

Agesen trods stort nederlag: Jeg er tilfreds med præstationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce