Armen i slynge: Randers HK må undvære fløjprofil

Line Mai Hougaard ved endnu ikke, hvornår hun vender tilbage på håndboldbanen. Arkivfoto: Jakob Lerche

Armen i slynge: Randers HK må undvære fløjprofil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Line Mai Hougaard debuterede for Randers HK i sæsonpremieren imod Odense, men hun kunne ikke gennemføre kampen. Efterfølgende fik hun armen i slynge og har ikke været på træningsbanen siden.

Randers: Et af håndbolddanmarks største kvindelige fløjtalenter skulle for første gang vise sig frem for det randrusianske håndboldpublikum i Randers HK's sæsonpremieren imod Odense Håndbold, men det blev en kort opvisning.

Halvvejs i første halvleg ramlede Line Mai Hovgaard hårdt mod halvgulvet i en kontra, og ti minutter senere måtte hun opgive at blive på banen.

Hun kunne ikke lukke sammen om bolden med sin tommelfinger, og hun følte en sovende fornemmelse i armen.

- Den er hævet og ikke helt god, men det er ikke noget slemt. Det er gået værst ud over min finger og albue, men røntgenbillederne viste ikke noget unormalt, så det skal bare have noget ro, fortæller Line Mai Hougaard, som fulgte holdkammeraternes fredagstræning i Arena Randers fra tribunen med armen i slynge.

Vikarer i truppen

Det 18-årige stortalent, der denne sommer er kommet til Randers HK fra TTH Holstebro, regner med at være hurtigt tilbage, men ærgrer sig over at starte med en skade.

- Det er virkelig irriterende at starte ud på den måde, når jeg havde forestillet mig, at jeg skulle ind og spille for fulde drøn og være meget på banen, men sådan er håndbold. Der er ikke noget at gøre ved det. Når jeg kommer tilbage, må jeg bare vise endnu mere, siger fløjspilleren.

Skaden efterlader Randers HK med unge Mathilde Orkild som eneste egentlige højre fløj til lørdagens kamp imod Ajax København, men ifølge cheftræner Niels Agesen er der vikarer i truppen.

- Det er selvfølgelig rigtig skidt, at Line ikke er med, men vi har andre, der kan hjælpe Mathilde Orkild. Hvis hun ikke leverer, så skal Celine Sivertsen ud og vikariere derude, det har hun gjort før, og ellers har vi også Camilla Degn, der er tilbage og har spillet tre sæsoner på højre fløj tidligere, siger cheftræneren.

Randers HK's opgør imod Ajax København spilles lørdag klokken 14 i Bavnehøj-Hallen.

Armen i slynge: Randers HK må undvære fløjprofil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce