Benjamin Huss afviser at give interview: Bidrager ikke til mudderkastning

Benjamin Huss (tv.) afviser, at han er løbet fra en aftale med Nicklas Voetmann (th) om et sponsorat på 100.000 kroner. Foto: Voetmann Racing

Benjamin Huss afviser at give interview: Bidrager ikke til mudderkastning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Amtsavis har flere gange i den forgangne uge forsøgt at få Benjamin Huss til at stille op til interview. Men det ønsker han ikke.

Randers: Randers Amtsavis ville gerne have haft Benjamin Huss til at stille op til interview.

Vi har over flere dage været i kontakt med Benjamin Huss, som vi har forsøgt at forholde sig til en en række spørgsmål, som han er bekendt med. Men efter nogle dages betænkningstid meddelte Benjamin Huss torsdag eftermiddag, at han ikke ønskede at stille op til interview.

Han har blot sendt en mail med et kort svar på de påstande, som er fremsat mod ham af Voetmann Racing, Ulrik Linnemann og Lars Brøchner Møller. I mailen skriver han:

- Personligt har jeg brugt rigtig mange ressourcer på sagerne. Hvad angår Voetmann og Linnemann er jeg ked af, at de har haft en negativ opfattelse af den dialog, vi har haft om blandt andet sponsorater. Men det forholder sig jo sådan, at vi aldrig nåede til enighed om konkrete samarbejds- og sponsoraftaler.

- Jeg brugte både penge og tid på at hjælpe Voetmann Racing med deres kommercielle setup, afholdelse af VIP events, indkøb af forplejning og indkøb af tøj til teamet. Vi var, ganske rigtigt, i tæt dialog om indgåelse af en konkret sponsoraftale, men vi nåede aldrig til enighed, og der blev ikke skrevet under på noget som helst, skriver Benjamin Huss i mailen, hvor han altså ikke forholder sig til, at Lasergame Danmark har haft deres logo på kørerdragt og bil hos Voetmann Racing i hele sidste sæson.

- Hvad angår sagen med Lars Møller fra Roskilde, så skyldes den i min optik en uenighed om et mindre beløb. Jeg går ud fra, at vi når til enighed, og dermed vil den sag være afsluttet, skriver han videre i mailen til trods for, at Lars Møller i omkring et halvt år har forsøgt at få Benjamin Huss til at betale de penge, han mener at have krav på.

Benjamin Huss skriver endvidere, at han ikke ønsker at bidrage til, hvad han selv kalder "mudderkastning".

- Jeg ønsker ikke at kommentere på andres holdninger til og udtalelser om mig som person og den måde, jeg driver virksomhed på. Det er, som vi siger på tysk, rent "hören und sagen", som vel bedst kan oversættes med "sladder", slutter Benjamin Huss.

Benjamin Huss afviser at give interview: Bidrager ikke til mudderkastning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce