Camilla Dalby efter ydmygelse i København: Det var pinligt

Camilla Dalby kaldte nederlaget mod København for pinligt, og hun opfordrer Randers HK-spillerne til at kigge indad. Arkivfoto: Annelene Petersen

Camilla Dalby efter ydmygelse i København: Det var pinligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Camilla Dalby var klar i mælet efter 18-35 nederlaget mod København. Det var pinligt, og hun er bekymret over Randers HK's spil i øjeblikket.

København: Randers HK fik ikke et ben til jorden mod København torsdag aften i et stort nederlag på 18-35 til de forsvarende mestre.

Derfor var det også en yderst skuffet Camilla Dalby, avisen fangede efter kampen.

- Det var pinligt. Jeg ved godt, at vi mødte de forsvarende mestre, men jeg syntes ikke, vi kunne være det her bekendt over for os selv, og for det vi gerne vil stå for. De løb os jo faktisk ned, og vi fik ikke sat en tackling. Vi spillede ikke sammen, og i det hele taget er der utrolig mange ting, vi skal have arbejdet med, sagde Camilla Dalby kort efter slutfløjtet.

- Det handler rigtig meget om, hvad man kommer med som enkeltperson. Jeg ser det sådan, at hvis man kommer med 100 procent, så hjælper man også holdet, for der er ikke nogen, der kommer og hjælper. Man bliver nødt til at kigge indad og sige, hvad man selv kan komme med for at hjælpe holdet.

Camilla Dalby mener, at holdet mangler folk, der træder i karakter, og det kan især ses, når holdet møder modgang.

- Individuelt har vi mange gode håndboldspillere, men vi kender bare ikke hinanden godt nok. Når vi så kommer under pres, så mangler vi nogen, der tager dirigentstokken. Det betyder, at det hele bare får lov at sejle, og vi får ikke sat nogen prop i, fortalte bagspilleren.

Grund til bekymring

Camilla Dalby håber at se en reaktion fra holdet, når modstanderen hedder Herning-Ikast i weekenden.

- Det handler rigtig meget om, at vi skal arbejde med os selv. Når vi møder Herning-Ikast, kan vi godt sætte os ned og se en masse video og kigge på taktik, men hvis den enkelte spiller ikke bidrager mere, så kan vi se video herfra og til Rusland, og det kan vi ikke bruge til noget, lød det.

Højrebacken er ikke bekymret over et nederlag til København Håndbold, men hun er til gengæld bekymret over måden, det skete på.

- Hvis man kigger på vores kampprogram, så vidste vi jo, at vi startede med meget af toppen, men der bør simpelthen ikke være så stor forskel på de to hold. Når vi møder dem senere i sæsonen, bliver det også en helt anden kamp. Der er grund til bekymring over spillet, men ikke at vi tabte kampen, sagde hun.

Camilla Dalby var en af de få lyspunkter i ydmygelsen. Hun scorede nemlig hele otte mål i kampen.

- Jeg kan ikke rigtig bruge det til noget. Jeg lavede også en del fejl og kæmpede med at finde det hele ligesom alle andre, så jeg skal også kigge indad. Jeg rammede nogle gode momenter, men jeg fokuserer mere på holdpræstationen. Jeg gider ikke ligge i bunden af tabellen og være topscorer. Jeg vil hellere ligge i toppen og ikke have ramt en afslutning i hele sæsonen, sluttede Camilla Dalby.

Camilla Dalby efter ydmygelse i København: Det var pinligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce