Cimbria sigter efter top 3

Kyndahl Hill (tv.) storspillede, da Cimbria slog Team Fog Næstved i mandags. Torsdag aften mødes de to hold igen i Arena Randers. Arkivfoto: Kim Haugaard.

Cimbria sigter efter top 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forretningsfører Mike Nielsen mener, at Cimbria i denne sæson har et hold, der kan sigte efter mere end de sekundære placeringer. Cheftræner Erik Olson ser en håndfuld hold, der kan drømme om en plads i semifinalerne.

Randers: Efter en svingende sæsonstart viste Randers Cimbria tænder, da de tidligere på ugen besejrede Team Fog Næstved på udebane.

Internt i klubben har de da også en klar forventing om, at præstationerne vil blive bedre, efterhånden som sæsonen skrider frem. Før sæsonen kom Erik Olson til som ny cheftræner, og desuden har det taget tid at spille holdet sammen. Senest gav Cimbria debut til den 22-årige amerikaner, Richard Devon Thomas, i opgøret mod Team Fog Næstved.

- Der har været mange nye ting, som har skullet falde på omkring holdet i denne sæson, hvor vi har fået ny træner i Erik Olson. Men vi har et stort potentiale. Vi har et bredt hold med 12 gode spillere, siger forretningsfører i Cimbria, Mike Nielsen.

- I min optik er der ingen tvivl om, at vi skal sigte efter top 3. Vi skal ikke være tilfredse med at sige, at vi skal blive bliver nummer fire, fem eller seks. Vi kan godt tillade os at have store ambitioner med det hold, vi har til rådighed, tilføjer han.

Mike Nielsen ser Bakken Bears og Horsens IC som mesterskabsfavoritter, mens en trio bestående af Hørsholm, Team Fog Næstved og Cimbria må betegnes som outsidere.

Ingen grænser

Manden, der skal levere resultaterne, er cheftræner Erik Olson, og han forventet et tæt felt i toppen af ligaen.

- Vi har et hold, der kan drømme om en plads i semifinalerne. Men det er der en håndfuld hold, der kan. Principielt er der ingen grænser for, hvor langt vi kan nå med det her hold. Men det afgørende er, hvordan vi formår at håndtere det faktum, at der er kampe uge efter uge. Vi er nødt til at tage en opgave ad gangen, siger Erik Olson.

Ser du Bakken Bears og Horsens IC som værende et niveau over de øvrige hold?

- Nej, det gør jeg ikke. Det er de to hold, som har erfaringen med at ligge i toppen, men det her en ny sæson, og så handler det ikke så meget om, hvad der tidligere er sket, siger Erik Olson.

Torsdag aften klokken 18.30 er det for tredje gang i sæsonen Team Fog Næstved, som står på menuen. Holdene har hver en sejr.

- Team Fog Næstved er sultne efter at revanchere det nederlag, vi tilføjede dem i mandags. Men vi skal fastholde niveauet fra den kamp og sikre os den sejr, som vil gøre, at vi står bedst indbyrdes med Team Fog Næstved, siger Erik Olson.

Team Fog Næstved og Cimbria ligger henholdsvis nummer tre og fire i ligaen.

Cimbria sigter efter top 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce