Dalby: Uden selvtillid kan vi tabe til alle hold

Camilla Dalby. Arkivfoto: Annelene Petersen

Dalby: Uden selvtillid kan vi tabe til alle hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om Randers HK på papiret har en trup til mere end den aktuelle 11. plads, erkender Camilla Dalby, at den manglende selvtillid gør, at holdet lige nu kan tabe til alle i ligaen.

Hobro: Det var nemt at se forskel i udtrykkene på Ajax-spillerne, der kom til Hobro Idrætscenter med alt at vinde, og Randers HK-spillerne, der så gerne vil spille med i toppen, men lige nu slet ikke kan få tingene til at fungere.

Netop den forskel i forventninger var ifølge Camilla Dalby med til at udligne styrkeforskellen mellem de to hold og tippe kampen over til Ajax, der vandt opgøret lørdag aften med 22-18.

- Der er ingen tvivl om, at vi slider med det i øjeblikket. Der er en utryghed på holdet, som forplanter sig til, at vi bliver for stillestående og ikke får fart og timing i vores spil. Når man forventer at få en aflevering, så kommer den ikke alligevel, og alle de der små ting i spillet sætter sig i hovedet og bliver et mentalt problem. Når man havner i de situationer, er det bare rigtig svært at spille håndbold, siger Camilla Dalby.

- Vi ved jo godt, at det er en kamp, vi på papiret skal vinde. Det er vores selvforståelse i en klub som Randers HK, at vi skal ligge bedre, end vi gør. Men faktum er bare, at det gør vi ikke, og dér tror jeg, at vi er nødt til at være realistiske og erkende, at vi er en del af bundstriden, og at der ikke er nogle hold i ligaen, som vi bare går ud og vinder over. Vi må sænke forventningerne til os selv lidt, så det ikke hele tiden bliver sådan, at vi føler, at vi underpræsterer, tilføjer højrebacken.

Lige nu handler det vel mere om at undgå nedrykning end at kigge mod DM-slutspillet?

- Ja, det begynder at se sådan ud. Jeg må indrømme, at jeg ikke har det nøjagtige overblik over tabellen, for det gør mig ikke noget godt at kigge på den. Lige nu tror jeg bare, at vi skal holde fokus på at tage en kamp ad gangen. Vi er også selv skuffede over, at vi ikke har leveret bedre, og spiller for spiller synes vi selv, at vi er til mere, end vi præsterer i øjeblikket. Men selvtillid betyder bare rigtig meget, og når du ikke har den, kan du tabe til alle hold. Det er vores store problem lige nu, siger Camilla Dalby.

Dalby: Uden selvtillid kan vi tabe til alle hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce