Dalby efter nedsabling af mestrene: Tusind tak, publikum

Camilla Dalby jubler efter en af ti scoringer. Foto: Lars Rasborg

Dalby efter nedsabling af mestrene: Tusind tak, publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK leverede onsdag aften sæsonens hidtil bedste præstation, da de besejrede Nykøbing Falster. Topscorer Camilla Dalby var begejstret over stemningen blandt de 2000 tilskuere i Arena Randers.

Randers: Næsten 2.000 tilskuere var på plads i Arena Randers, da Randers HK onsdag aften besejrede Nykøbing Falster med 29-23.

Det har man ikke været forvænt med de senere år i Randers, og opbakningen blev da også omgående bemærket af Camilla Dalby, der blev topscorer i opgøret med ti mål.

- Det var megafedt og nærmest som i gamle dage i Arena Randers. Vi kan kun sige tusind, tusind tak til de tilskuere, der var mødt frem, for det giver bare en ekstra gnist og tænding, når der er så meget larm i hallen.

- Selv om man skal være professionel og kunne sætte sig op til alle kampe, så har man bare lige lidt ekstra fokus på opgaven til sådan en kamp i forhold til, hvis der er en halvsløj stemning. Det er sådan en aften, hvor det er fedt at spille håndbold, sagde Camilla Dalby.

Op til sæsonen tabte Randers HK 23-30 til Nykøbing Falster i Super Cup-finalen, men det fik holdet revancheret med en stor præstation i onsdagens hjemmekamp.

- I Super Cup'en fik vi ikke løst vores taktik med at gå frem og støde på Johanna Westberg og være kompakte omkring Kristina Kristiansen. Men det gjorde vi denne gang, hvor vi står virkelig godt i forsvaret. Vi får dem til at lave en masse uprovokerede fejl og får brudt deres rytme, og som bagspiller ved jeg, hvor frustrerende det er, når rytmen bliver brudt, og man ikke kan komme i fart, sagde Camilla Dalby.

For hende personligt har det været en svær start på sæsonen, der har betydet, at hun er startet på bænken i de seneste to kampe.

- Jeg spillede rigtig godt i opstarten til sæsonen, men kom lidt skævt ind i ligaen og havde et par uger, hvor jeg var uskarp. Men jeg fik skudt lidt hul på det mod Aarhus United og synes, at jeg begynder at finde mit spil igen. Det er rigtig rart, siger Dalby.

Har du skullet vænne dig til at finde ind i Niels Agesens spillestil?

- Jeg synes egentlig, at Niels og jeg har samme filosofi omkring det her med, at det handler om at komme i fart og slippe bolden hurtigt. Så jeg tror mere, det handler om, at vi lige skal finde hinanden i en ny bagkæde med Anne Sofie Hjort på venstre back og Maria Fisker som playmaker. Og så har jeg været lidt for stillestående i perioder og er blevet usikker på tingene. Men det er dejligt at mærke, at det går den rigtige vej nu.

Med sejren har Randers HK nu seks point efter fem kampe og rykker op i toppen af tabellen. Alligevel mener Dalby ikke, at man skal hæve overliggeren i forhold til den top 8-målsætning, som klubben har meldt ud.

- Nej, lad os nu holde fast i den målsætning. Vi har set, at vi både kan tabe stort og vinde stort over Nykøbing Falster, og det tager lang tid at bygge den stamme op, som skal være på et hold for at have et højere bundniveau, end vi har nu. Vi er kun i begyndelsen af oktober, sæsonen er lang, og måske er grunden til, at vi spiller godt lige nu, at vi har sat os en realistisk målsætning, siger Dalby.

Dalby efter nedsabling af mestrene: Tusind tak, publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce