Dalby efter ny nedtur: Alle kan se, vi er ramt på selvtilliden

Camilla Dalby fik styr på Tess Wester i Odense-målet efter pausen, men den hollandske keeper havde til gengæld styr på resten af Randers HK-truppen. Foto: Michael Bager

Dalby efter ny nedtur: Alle kan se, vi er ramt på selvtilliden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Håndbold sendte Randers HK på ligapause med et nederlag på 34-20, og Camilla Dalby lagde efter kampen ikke skjul på, at hun er en del af et sårbart hold, der er hårdt ramt på selvtilliden.

Odense: 17 mål i København. 13 mål på Falster. 11 mål i Esbjerg. Og onsdag aften skete det så for fjerde gang på godt to måneder, da Randers HK tabte 34-20 i Odense Idrætshal.

Randers HK blev sendt på ligapause med efterårets fjerde store lussing, og det var en ramt Camilla Dalby, der efter at have sundet sig med en omgang udstrækning trissede hen til Amtsavisens udsendte journalist.

- Odense gør tingene 100 procent, men det er også nemt, når man er et hold, der har vundet alle kampe. De er ikke sårbare, og de har stolpe ind, mens vi har stolpe ud. Succes avler succes, og der er vi bare ikke. Vi slås rigtig meget for tingene, og når man hele tiden skal slås, så er det hårdt. Vi er sårbare lige nu, fordi vi godt selv ved, at vi ikke har spillet godt nok og dermed heller ikke fået nok point, sagde Camilla Dalby.

- Jeg synes, at vi arbejder for tingene, og vi er alle sammen bevidste om, at vi skal knokle på. Men det er bare nemmere sagt end gjort, når man bliver ramt på selvtilliden som hold og enkeltperson, forsatte bagspilleren.

Selvtilliden den store forskel

Højrebacken, der efter en fin anden halvleg endte som randrusiansk topscorer med seks mål, havde svært ved at slå ned på, hvornår filmen knækkede i anden halvleg, som endte med hele 21 fynske scoringer.

- Vi kom tættere på dem, så tog de en timeout, og bum så var vi bagud med ti. Vi lugtede lige til det, og så fik vi et slag i hovedet. Jeg synes ikke, vi gav op, men vi blev usikre, og så kom vi til at reagere i stedet for agere. Det er os, der skal tage initiativet, for så kan vi godt være med, lød det fra Camilla Dalby.

Er et nederlag på 14 mål et udtryk for, at I mødte Danmarks bedste håndboldhold i aften, eller er det et udtryk for, at I bare slet ikke er i nærheden af toppen?

- Jeg tror, at det er en kombination. Lige nu er vi ramt på selvtilliden som hold, det kan enhver se på resultaterne. Men jeg mener også, at vi møder Danmarks bedste hold, der har spillet sammen i en hel sæson. De er fyldt med selvtillid, men havde vi været bedre på den konto, så havde det måske heller ikke set så grimt ud på tavlen. De er dygtige, men jeg synes ikke, at der er 14 måls forskel. Det er selvtilliden, der gør forskellen så stor, sagde Camilla Dalby.

Tiltrængt pause

Efter nederlaget til Odense står Randers HK noteret for blot otte point i 14 kampe. En plads som nummer 11 i tabellen og hele seks point op til Viborg HK og Silkeborg-Voel, som overvintrer på de sidste to slutspilspladser.

- Vi går på pause med en fornemmelse af, at vi ikke har præsteret, som vi havde håbet og ønsket. Det er ikke en skam at tabe til Odense, som har ryddet alt af banen på hjemmebane, men det er en skam, at vi lidt mistede troen på det. Jeg håber at den kommende pause gør os godt. Vi kommer lidt fra hinanden, og så får vi forhåbentlig en masse god træning i december måned. Jeg håber, at vi stepper op til Final 4 og kampene i foråret.

Trænger I til pause?

- Ja, det gør man, når man har tabt så mange kampe i træk. Men omvendt vil vi også gerne bare ud og have den sejr, som kan vende det. Den skal nok komme, og meget gerne mellem jul og nytår til Final 4. Det skal vi arbejde hen imod nu. Vi kan hænge med hovederne, eller vi kan sige til os selv, at det kun kan gå fremad. Jeg foretrækker den sidste model. Vi skal tage en kamp ad gangen, og så æde os ind på de gode præstationer, sluttede Camilla Dalby.

Randers HK har kvalificeret sig til pokalturneringens Final 4, der spilles i Esbjerg 29. og 30. december.

Dalby efter ny nedtur: Alle kan se, vi er ramt på selvtilliden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce