Dalby og Roberts afværgede fiaskoen for Randers HK

Camilla Dalby fik Randers HK tilbage i opgøret imod Ajax København, og Jamina Roberts tog ansvaret for at sikre sejren i slutfasen. Arkivfoto: Annelene Petersen

Dalby og Roberts afværgede fiaskoen for Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 50 minutter så det ud til, at Randers HK lørdag skulle rejse fra Ajax København uden point, men Camilla Dalby fik sammen med Jamina Roberts tippet pointene over til randrusianerne, som vandt 18-17 i et opgør fyldt med tekniske fejl.

Randers: Alle hold kan tabe til Odense Håndbold, som Randers Hk gjorde i sæsonpremieren, men de færreste taber til Ajax København.

I sidste sæson vandt Københavnerne blot én kamp i hele grundspillet, men længe så det ud til, at de allerede skulle vinde i sæsonens anden runde imod Randers HK.

Hjemmeholdet førte an igennem hele opgøret, men med to minutter tilbage bragte Signe Schaar randrusianerne foran 18-17. Randers HK's eneste føring i kampen, men den kom på det rigtige tidspunkt og blev kampens sidste scoring.

Kampen i tal
Håndboldligaen, kvinder

Ajax København - Randers HK 17-18 (7-4)

Ajax København: Stine Lønborg 5, Anne Petersen 3, Anna Grundtvig 3, Stine Jørgensen 2, Sofie Bardrum 2, Simone Pedersen 1, Eva Davidsdottir 1.

Randers HK: Cecilie Mørch Hansen 5, Camilla Dalby 4, Jamina Roberts 3, Sabine Pedersen 2, Signe Schaar 2, Nina Müller 2.

Tilskuere: 189 i Bavnehøj-Hallen

Dommere: Henrik Johnsen og Claus Adelgaard

Fejl på fejl

Det endte lykkeligt, men det var der ikke meget, som tydede på i første halvleg.

19 minutter inde i kampen kaldte Randers HK-cheftræner Niels Agesen til samling foran bænken, og der var i sandhed brug for en snak i den randrusianske lejr. På måltavlen var stillingen 4-2 til hjemmeholdet, og Randers HK stod allerede noteret for otte tekniske fejl.

En problematisk indledning på kampen, som kun blev værre af, at hjemmeholdets målmand, Sarah Nørklit, stod med en redningsprocent på hele 64 procent i første halvleg.

Sabine Pedersen, Cecilie Mørch Hansen, Nina Müller og den svenske debutant Jamina Roberts kom på måltavlen de første 30 minutter for Randers HK. Én gang hver, og fire mål i alt, efter en halvleg, hvor begge mandskaber fremførte et studie i uprovokerede fejl.

Ved pausen var hjemmeholdet noteret for ti tekniske fejl, mens Randers HK toppede statistikken med hele 14 tekniske fejl og haltede efter med tre scoringer.

Svensk stjernedrys

Holdene fik reduceret mængden af fejl efter pausesnakken, men på måltavlen var billedet det samme. Hjemmeholdet var hele tiden et skridt foran, men efter 40 minutter tog Camilla Dalby sagen i egen hånd.

Fire mål på fire minutter fra Dalbys venstrearm, og Randers HK gik fra 11-6 til 13-12.

Med otte minutter tilbage af opgøret var randrusianerne stadig bagud med to, og det fik Niels Agesen til at samle sine spillere til timeout for at sætte slutspurten i system.

I bund og grund sagde han nok bare til svenske Jamina Roberts, at hun skulle gå op og afgøre kampen. Det var i hvert fald, hvad der skete.

Den debuterende bagspiller, som efter planen slet ikke skulle have spillet angreb på grund af sit opererede knæ, viste, at hun kan afgøre kampe på egen hånd.

Med to mål og to assist, som Signe Schaar sendte i nettet, afgjorde svenskeren kampen, der sikrede Randers HK sæsonens første point.

Dalby og Roberts afværgede fiaskoen for Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce