Efteråret der gik: Graviditet, tilskuerfremgang og sportslig slingrekurs i Randers HK


Efteråret der gik: Graviditet, tilskuerfremgang og sportslig slingrekurs i Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Amtsavis kigger tilbage på sportsåret 2017. Sådan husker vi efteråret i Randers HK.

Opturen
Tilskuerne er mødt op i stort tal til Randers HK's hjemmekampe i efteråret. Foto: Lars Rasborg

Efter flere sæsoners nedgang i tilskuertallet har Randers HK knækket kurven i dette efterår.

Klubben har til kampene i ligaen haft 1.616 tilskuerne, hvilket er en fremgang på 60 procent i forhold til sidste sæson.

Sportsligt var det sejren på hjemmebane mod de danske mestre fra Nykøbing Falster, som var højdepunktet.

Nedturen
Det kan blive dyrt i jagten på en plads i DM-slutspillet, at Maria Fisker og kompagni hjemme tabte til TTH. Foto: Lars Rasborg

I oktober tabte Randers HK hjemme 23-24 til TTH Holstebro.

Det var et dyrt nederlag, fordi netop TTH Holstebro er ét af de hold, som Randers HK skal kæmpe med om at snige sig med i top 8, som giver adgang til DM-slutspillet.

På den økonomiske front var den dårlige nyhed, at klubben på generalforsamlingen i november måtte præsentere et underskud på godt 1,6 millioner kroner efter skat for sæsonen 2016/17. Det betød, at klubbens økonomiske bagland måtte smide lånekapital ind i selskabet for at holde egenkapitalen intakt.

Dramaet
Ringkøbing var tæt på at snuppe et sensationelt point i Arena Randers, men Randers HK vandt en et måls sejr. Foto: Lars Rasborg

Randers HK balancerede på kanten af en fiasko i sæsonens første hjemmekamp mod Ringkøbing.

Hjemmeholdet var i front 17-12 ti minutter inde i anden halvleg, men gik helt i stå og måtte igennem en nerveflænsende afslutning, hvor Ringkøbing var tæt på at sikre sig det ene point.

Det lykkedes dog Randers HK at hive sejren på 21-20 hjem.

Citatet
Camilla Dalby meddelte i oktober, at hun er gravid og skal føde til foråret. Foto: Lars Rasborg

Camilla Dalby fortalte i et åbent og ærligt interview med Randers Amtsavis i oktober, at hun og kæresten i et stykke tid har forsøgt at få et barn og har oplevet tab undervejs. Men nu er parret i lykkelige omstændigheder og venter barn til april.

- Det giver jo altid et knæk på ens privatperson, når man oplever tab. Det har været rigtig hårdt, men jeg har også bevidst villet være åben og ærlig omkring det, fordi jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der står i den situation.

- Jeg vil gerne hjælpe andre med at føle, at man ikke er en fiasko, fordi man oplever tab, fortalte Camilla Dalby.

Konklusionen
Mari Molid og holdkammeraterne i Randers HK er klar til EHF Cup-gruppespillet efter sejr over Minsk. Foto: Annelene Petersen

Sæsonen 2017/18 har markeret en ny start i Randers HK, hvor cheftræner Niels Agesen og den nye direktør Per Rasmussen skal forsøge at bringe klubben tilbage til tidligere tiders storhed.

Randers HK-ledelsen har flere gange bebudet, at det bliver et langt, sejt træk, hvorfor man i indeværende sæson har nedjusteret målsætningen til top 8.

Aktuelt overvintrer Randers HK på en beskeden niendeplads i ligaen, og derfor er et stort forår påkrævet, hvis klubben skal hoppe op på den ottendeplads, som giver adgang til DM-slutspillet.

I de øvrige turneringer missede Randers HK chancen for en tidlig titel, da de tabte Super Cup-finalen til Nykøbing Falster med 23-30.

I pokalturneringen, hvor Randers HK var forsvarende mestre, røg holdet ud i kvartfinalen mod København Håndbold.

Til gengæld lever Randers HK stadig i Europa, hvor de efter samlet sejr over Minsk er klar til EHF Cup-gruppespillet efter nytår.

Efteråret der gik: Graviditet, tilskuerfremgang og sportslig slingrekurs i Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce