Fløjprofil efter nederlag: Fint udgangspunkt

Gitte Andersen mener, at Randers HK har niveauet til at avancere på hjemmebane til trods for et nederlag på 22-23 til Minsk. Arkivfoto: Lars Rasborg

Fløjprofil efter nederlag: Fint udgangspunkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Hk tabte 22-23 på udebane i Minsk i tredje kvalifikationsrunde til EHF Cup'en. Taget kampen i betragtning er udgangspunktet godkendt inden returopgøret, vurderer Gitte Andersen.

Minsk: Det blev til et snævert nederlag for Randers HK på 22-23 til BNTU-BelAZ Minsk lørdag eftermiddag.

Det nederlag kunne sagtens have været blevet større. Kronjyderne var undervejs i kampen nede med fire mål, og Minsk havde også et skud på overliggeren i kampens sidste sekunder.Af den grund er holdets mest rutinerede spiller, Gitte Andersen, heller ikke så bekymret for den videre færd i EHF Cup'en, når Minsk kommer til Randers om en uge.- Vi var jo nede med tre stykker på et tidspunkt i anden halvleg, så jeg synes egentligt, at det er fint udgangspunkt efter en hektisk kamp. Jeg ved ikke om det her er deres bedste niveau, men vi bør kunne slå dem hjemme i Randers. De så i hvert fald trætte ud med ti minutter tilbage af hver halvleg, siger højrefløjen.

Uskarpe i angrebet

Som det har været tilfældet i mange af kampene denne sæson, var det angrebsspillet, der kostede sejren. Forsvarsmæssigt havde spillerne langt hen ad vejen styr på hviderusserne. Særligt deres største stjerne Anastasiya Mazgo, der havde scoret 28 mål i de fire første kvalifikationskampe, blev holdt i skak. Hun scorede godt nok fem mål, men det krævede også 13 skud.- Vi spiller for langsomt og passivt i vores angrebsspil, hvor vi ikke får spillet til at flyde i bagkæden. Vi kommer ellers fint på kanten flere gange, men får bare ikke udnyttet det. Vi er simpelthen alt for uskarpe, forklarer Gitte Andersen.Fløjspilleren blev selv delt topscorer med fire kasser. De fleste på kontra. Det kunne også være blevet til i hvert fald en enkelt mere, hvis hun ikke var blevet stoppet i en kontra, hvor hun selv mente, der blev brugt ulovlige midler. Det samme gjorde sig i øvrigt gældende med Camilla Degn et par minutter senere.Man har tidligere hørt skrækhistorier om, at udehold er blevet bortdømt i østeuropa, men det var ikke tilfældet mod Minsk.- Dommerne gjorde det okay, der skal jo komme de her kontroversielle kendelser i europæiske kampe. Jeg røg selv i gulvet, og det gjorde Degn også, og der havde jeg da gerne set et par fingre i vejret, siger Gitte Andersen.

Fløjprofil efter nederlag: Fint udgangspunkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce