Ingen forlængelse endnu: Randers HK og playmaker ser hinanden an

Cecilie Mørch Hansen har ikke levet op til sine egne forventninger i en sæson, hvor playmakeren har kontraktudløb til sommer. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Ingen forlængelse endnu: Randers HK og playmaker ser hinanden an

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cecilie Mørch Hansen er en af de få spillere i Randers HK's trup, der endnu ikke har fået en afklaring på fremtiden i klubben. Den lader vente på sig, da de to parter i øjeblikket ser hinanden an. Begge er enige i, at playmakerens niveau fra træning ikke kommer til udtryk i kampene.

Randers: Det er den tid på året, hvor ligaen begynder at spidse til. Det gælder slutspilspladser og afstand til bunden. Kampene får større intensitet, og uden for banen bliver der arbejdet næsten lige så intenst på at sammensætte den rette spillertrup til fremtiden.

Sådan er det også i Randers HK, hvor de fleste spillere har fået afklaret fremtiden. Martina Thörn og Camilla Dalby siger farvel og tak til sommer, mens Mathilde Juncker har sat sin underskrift på en ny kontrakt.

For playmaker Cecilie Mørch Hansen er fremtiden til gengæld stadig uvis, da kontrakten med barndomsklubben løber ud til sommer.

- Der er ikke nogen afklaring endnu. Lige nu holder jeg alle muligheder åbne. Det handler om at finde ud af, hvad der er bedst for mig. Der er ingen tvivl om, at jeg gerne vil være her. Det er den by, jeg kommer fra, og jeg elsker klubben, men det er ikke en beslutning, jeg tager alene, siger Cecilie Mørch Hansen.

Der skal som bekendt to til tango, så playmakeren og dansepartneren er i øjeblikket i tænkeboks.

- Vi er i gang med en ærlig, oprigtig vurdering af, om vi er et godt match, for når begge parter ikke er 100 procent sikre, er det bedre at se tiden an. Cecilie viser én ting til træning og en anden i kamp, og hvis hun ikke kan få det ud til kamp, er det måske bedre at prøve noget andet, så hun kan indfri sit potentiale, forklarer cheftræner Niels Agesen.

Randers HK - Skanderborg
Tidspunkt: Lørdag klokken 16.00 i UlvehøjhallenTrupnyt: Cheftræner Niels Agesen melder alle spillere klar til kamp. Efter torsdagens træning så det dog ud til, at Julia Eriksson kæmpede med smerter i ryggen efter at have gennemført hele træningen på lige vilkår med de andre.

Dommerpar: Henrik Mortensen og Jesper Madsen

Under niveau

I fraværet af Maria Fisker Stokholm er det blevet til fint med spilletid for 25-årige Cecilie Mørch Hansen, som har bidraget med 25 assists og 38 mål i klubbens 19 ligakampe.

Målene har dog krævet 80 forsøg, mens rytmen og farten i spillet til tider har drillet playmakeren, som stiller store krav til sig selv. Krav, som ikke er blevet indfriet hidtil i sæsonen.

- For at være helt ærlig, har jeg ikke levet op til mine egne forventninger. Jeg vil rigtig gerne have vist mere af det, jeg leverer til træning. Selvfølgelig med flere mål, men også i udnyttelsen af mine chancer og i mand-mand-dueller, hvor jeg har min spidskompetence, siger Cecilie Mørch Hansen, som erkender, at kontraktudløbet har rumsteret i baghovedet.

- Selvfølgelig har jeg tænkt over det, og jeg er måske blevet lidt påvirket, fordi jeg jo gerne vil vise, hvad jeg kan. Jeg har prøvet at holde fokus på banen, for jeg spiller ikke bedre ved at stresse over noget eller tænke for meget på det uden for banen. Hvad der sker næste år, det sker, siger playmakeren.

Hård konkurrence

To ting ligger allerede fast for næste sæson. Cheftræner Niels Agesen får tilgang af en personlig ønskespiller i form af 21-årige Mai Kragballe fra København Håndbold, mens Maria Fisker Stokholm også vender tilbage til håndboldbanen efter en lang pause.

Begge gør sig gældende på den playmakerposition, som Cecilie Mørch Hansen også bejler til. Tilgangen er da heller ikke gået Mørchs næse forbi.

- Sådan er det i den her verden. Klubben skal selvfølgelig hente spillere, som de synes er dygtige og kan bidrage til holdet. Det er jo også fedt at være i et miljø med mange dygtige spillere, så det ændrer ikke rigtig på det arbejde, jeg skal lave, siger Cecilie Mørch Hansen.

Hvad betyder Mai Kragballes ankomst og Maria Fisker Stokholms tilbagevenden for dine overvejelser i forhold til næste sæson?

- Jeg har da tænkt på det, for jeg vil jo spille mest muligt. Jeg vil rigtig gerne have et stort ansvar og gå forrest, så det er klart, at det også er med i overvejelserne. Alting spiller ind. Men det er også konkurrencemiljøet, jeg kan lide. Jeg bliver jo bedre af at blive presset.

- Hvis scenariet er, at jeg bliver her, tager jeg kampen op. Jeg træner hårdt og går til den uanset hvad, og så er det op til træneren at bestemme sig for, hvem han vil bruge, siger Cecilie Mørch Hansen.

Randers HK møder Skanderborg lørdag eftermiddag klokken 16 i Ulvehøjhallen.

Ingen forlængelse endnu: Randers HK og playmaker ser hinanden an

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce