Kontraktløs keeper i kæmpe præstation: Det går først op for mig i morgen

Collagefotos: Annelene Petersen og Lars Rasborg

Kontraktløs keeper i kæmpe præstation: Det går først op for mig i morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årige Stine Broløs leverede et fantastisk indhop i Randers HK-målet i mandagens nederlag mod Team Esbjerg.

Randers: Randers HK måtte se sig besejret 19-22 af Team Esbjerg, men Stine Broløs kommer næppe nogensinde til at glemme kampen mandag aften i Arena Randers.

Ikke fordi, at nederlag er noget som håndboldspillere smider i hukommelsen, men fordi den 19-årige målvogter lavede et fantastisk indhop i Randers HK-målet i starten af anden halvleg.

Gang på gang pillede hun Esbjergs stjernespillere, og hun må være den første kontraktløse keeper i håndboldligaens historie, som over 25 minutter har stået med knap 65 i redningsprocent.

- Det var dejligt at komme ind og få chancen, og den greb jeg så åbenbart lige i aften. Det ærgrer mig, at vi ikke får en sejr med, fortalte Stine Broløs til Randers Amtsavis efter kampen, hvor hun blev kåret til kampens spiller.

Hun indledte sæsonen som målvogter i Skanderborg, men hun kunne ikke få håndbolden til at hænge sammen med sin skolegang i Randers, og derfor har hun trænet med i Randers HK og altså nu også blevet kåret til kampens spiller i en ligakamp.

- Det er bare dejligt. Jeg er glad for tilliden og muligheden, sagde Stine Broløs, som ikke kunne holde smilet tilbage.

Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen

Du kommer ind og står blandt andet over for Estavana Polman og Ida Bjørndalen, som er to rigtig gode skytter, og du piller bare det hele. Du står med knap 65 procent, du virker meget ydmyg?

- Ja, det er jeg måske også. Det er faktisk først her efter, at jeg sådan rigtig kommer til at tænke over, hvem jeg har stået over for. Jeg må indrømme, at det er lidt stort, fortalte 19-årige Broløs.

Det virker lidt som om, at du ikke rigtig har forstået, hvad der lige er foregået. Har du det?

- Sådan nogenlunde tror jeg. Det går nok først sådan rigtigt op for mig en gang i aften eller i morgen.

- Det er stort at komme op og spille på den store scene, men jeg må indrømme, at det havde været markant bedre, hvis vi havde fået to point med. Men ingen tvivl om, at jeg nyder at være med, lød det fra Stine Broløs, som altså på bedst mulig måde gjorde opmærksom på sig selv på den største scene.

VM-sølvvinderne i Skolehåndbold, fra Randers, hyldes. Det sker klokken 13.15 på det gamle rådhus. .20160330
Stine Broløs var sidste år med til at vinde VM i Skolehåndbold. Her sammen med træner Klaus Bøge. Arkivfoto: Lars Rasborg

Kontraktløs keeper i kæmpe præstation: Det går først op for mig i morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce