Kvartfinalen blev endestationen for Danmark og Line Mai Hougaard

Kvartfinalen blev endestationen ved VM for Randers HK's Line Mai Hougaard og det danske U20-landshold. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Kvartfinalen blev endestationen for Danmark og Line Mai Hougaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Line Mai Hougaard, som fra den kommende sæson er ny Randers HK-spiller på højre fløj, har nu kun placeringskampe tilbage ved U20-VM i Ungarn. Danskerne tabte 16-24 i kvartfinalen mod Sydkorea.

Randers: Mens Line Mai Hougaards kommende holdkammerater i Randers HK har holdt ferie i de seneste uger, har den 18-årige højrefløj repræsenteret det danske U20-landshold ved VM i Ungarn.

Danskerne gjorde rent bord i gruppespillet, og i 1/8-finalen blev vores tyske naboer tildelt et nederlag på 25-24.

Men i kvartfinalen blev Sydkorea endestationen på vejen mod finalen. Danskerne tabte opgøret 16-24, og dermed er der nu kun placeringskampe tilbage for danskerne, inden Line Mai Hougaard kan rejse mod Danmark, hvor Randers HK allerede indleder forberedelserne til den nye sæson på mandag.

- Vi var ikke tæt på noget som helst i løbet af kampen. Det var bare en dag, hvor vi blev overmatchet på rigtig mange parametre. De 24 mål på 32 skud inden for rammen er bestemt ikke problemet - det er de få mål, vi får scoret. Du vinder ikke en håndboldkamp, når du kun scorer 16 mål. Vi manglede kvalitet i angrebet, og når vi endelig tilkæmpede os en chance, så brændte vi den. Sydkorea kan nemt få dig til at se dum ud, hvilket var tilfældet for os, fortalte U20-landstræner Heine Eriksen efter nederlaget til Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

- Vores indsats ved dette mesterskab skal dog indtil videre også ses i et større perspektiv, hvor kampen i dag (onsdag, red.) er den første, vi taber. Alle håndboldhold taber håndboldkampe, og vores første nederlag ved et VM kom helt fremme ved den syvende kamp. Det fortæller også en historie om nogle gode danske præstationer, lød det fra landstræneren.

To placeringskampe

Danmark skal nu over to kampe spille om en placering fra 5.-8. pladsen. Den første placeringskamp spilles fredag klokken 15, og det bliver et gensyn med Rumænien, som danskerne bankede 42-23 i gruppespillet.

- Vi er langt fra færdige ved det her mesterskab. Nu har vi to kampe tilbage, hvor vi vil gøre alt for at vinde. Vi kaster alt ind mod Rumænien, da vi skal rejse os. Vi går efter sejren i næste kamp og i kampen efter, sagde Heine Eriksen.

Line Mai Hougaard er startet inde i alle syv kampe under slutrunden, og har budt ind med 23 scoringer.

Randers Amtsavis har ikke haft held med at fange Line Mai Hougaard til en kommentar.

Kvartfinalen blev endestationen for Danmark og Line Mai Hougaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce