Nina Müller eller ej: Der kommer en ny spiller til Randers HK

Pilen har hele tiden peget på, at det er tyske Nina Müller, som står foran et comeback i Randers HK. Men nu fortæller direktør Per Rasmussen, at der er to emner inde i billedet. Arkivfoto: Annelene Petersen

Nina Müller eller ej: Der kommer en ny spiller til Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis ikke, det bliver 37-årige Nina Müller, som vender tilbage til Randers HK, så bliver det en anden. Offentliggørelsen af den tyske playmaker har trukket i langdrag, og nu afslører Randers HK-direktør Per Rasmussen, at det kan blive en anden, som trækker den blå trøje over hovedet.

Randers: Hvor bliver Nina Müller af?

Helt tilbage i april måned offentliggjorde Randers HK på et pressemøde, at man i den nærmeste fremtid ville tilknytte endnu en spiller til den kommende sæson.

Ifølge avisens oplysninger har der hele tiden været tale om den 37-årige tyske playmaker, Nina Müller, som tidligere har været i Randers HK fra 2006 til 2012, men klubbens direktør, Per Rasmussen, løfter nu sløret for, at det kan være en helt anden, som ender med at trække Randers HK-trøjen over hovedet som erstatning for langtidsskadede Maria Fisker.

- Der er faktisk to spillere, som det kan blive, og Lasergame Danmark laver et spillersponsorat, uanset om det bliver spiller A eller spiller B, siger Per Rasmussen, der fortsat hverken vil be- eller afkræfte, hvorvidt et af emnerne er den 37-årige tyske playmaker.

Ifølge direktøren var der kun én spiller inde i billedet, da klubben i foråret annoncerede, at der ville komme endnu en tilgang. Men igennem cheftræner Niels Agesens netværk er der kommet endnu et emne, og dermed er det ikke længere givet, at det bliver Nina Müller, som ifølge avisens oplysninger dog stadig er det mest sandsynlige.

- Vi har ikke været herre over de ting, som har gjort, at det ikke er faldet på plads. Vi må respektere den situation, som den pågældende spiller er i hos sin nuværende klub, men vi har hele tiden været i dialog med vedkommende. Og samtidigt også med den anden spiller, så tingene ikke pludselig ender med, at vi står uden, fortæller Per Rasmussen.

Pilen peger mod Müller

Ifølge direktøren i Randers HK har klubben ikke ønsket at blande sig i tingenes gang i en anden klub, men han understreger, at det ser ud til, at hårdknuden er løsnet op.

Lige netop det faktum får stadig pilen til at pege mod Sydtyskland, SG BBM Bietigheim og Nina Müller.

Som Randers Amtsavis tidligere har fortalt, er Nina Müller og hendes partner, Susann Müller, endt i stridigheder med den tyske bundesligaklub, som begge har været suspenderet fra al træning og kamp siden december.

Nina Müllers kontrakt er udløbet, men problemet har været, at Susann Müller ikke har kunnet komme ud af sin kontrakt, som strækker sig til sommeren 2019. Forhandlinger, som - ifølge avisens oplysninger - længe har været i hårdknude parterne imellem.

Men det kan være den knude, som Per Rasmussen refererer til er ved at være løst, og dermed kan Müller-duoen muligvis snart rejse sammen til Danmark, hvor Susann Müller ifølge avisens oplysninger fortsætter karrieren i Silkeborg/Voel KFUM, mens Nina Müller altså får comeback i Randers HK.

Men lykkes det mod forventning ikke parret at rejse sammen fra Tyskland, så betyder det altså ikke, at Randers HK har været ude og love for meget på pressemødet i foråret.

- Jeg kan blankt afvise, at vi har talt over os. Jeg kan bekræfte, at der kommer en spiller til Randers HK, men om det bliver spiller A eller spiller B, må tiden vise, siger Per Rasmussen.

Onsdag aften skrev klubben på deres Facebookside, at offentliggørelsen af den kommende Randers HK-spiller finder sted ved Randers HK's lokaler på Sjællandsgade mandag den 16. juli, hvor holdet også indleder forberedelserne til den kommende sæson.

Randers HK har allerede præsenteret Celine Sivertsen, Julia Eriksson, Jamina Roberts, Sabine Pedersen og Line Mai Hougaard.

Nina Müller eller ej: Der kommer en ny spiller til Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce