Officielt: Norges forsvarschef til Randers HK

Marit Molid i aktion under VM i Danmark i december, hvor hun blev verdensmester med Norge. Foto: Scanpix
Foto: Ruud, Vidar/Scanpix Denmark

Officielt: Norges forsvarschef til Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK henter den norske verdensmester, Mari Molid, i Larvik.

Som spået i Randers Amtsavis bliver det den norske verdensmester, Mari Molid, som efter sommerferien skal tørne ud i den blå Randers HK-trøje.

Torsdag eftermiddag blev Mari Molid offentliggjort, da Randers HK holdt pressemøde hos Sparekassen Kronjylland. Her blev det oplyst, at Mari Molid har skrevet en toårig kontrakt med Randers HK.

Mari Molid er kendt som en fremragende forsvarsspiller, der så sent som i december styrede forsvarstropperne, da Norge vandt guld ved VM-slutrunden i Danmark.

I Larvik har Marit Molid dog stået i skyggen af andre store norske stjerner, og specielt i angrebet er det ikke blevet til mange minutter i denne sæson.

Men i Randers HK, der siger farvel til både Sofie Strangholt og Johanna Westberg, er hun blevet lovet, at hun vil få en stor rolle i både angreb og forsvar.

Molid var ikke selv tilstede på pressemødet, men for kort tid siden sagde hun følgende til norsk TV2.

»Det bliver spændende. Men det bliver også trist at forlade Larvik. Det føles dog rigtigt for mig at gøre noget nyt. Jeg er abmtioner om at spille mere på landsholdet, og så er det er vigtigt at komme til en klub, hvor jeg kan spille meget. Randers et godt hold, men de mangler en venstre backs. Så det passer jo fint.«

Den anden spiller, som Randers HK har præsenteret på pressemødet, er Martine Moen fra Halden. Hun er hentet til Randers HK som playmaker, hvor nordmanden skal supplere Mie Højlund.

Officielt: Norges forsvarschef til Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce