Pokalvinder forlader Randers HK

Mari Molid i aktion for Randers HK. Foto: Axel Schütt

Pokalvinder forlader Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mari Molid, der i sidste sæson var med til at vinde pokaltitlen for Randers HK, er snart fortid i klubben.

Randers: Randers HK vinker farvel til endnu en spiller efter denne sæson.

Efter tidligere at have meldt kommende afsked med Lærke Christensen, Sara Johansson, Daniela Gustin og Frederikke Gulmark ud har Randers HK nu også offentliggjort, at Mari Molid forlader klubben til sommer.

Den norske bagspiller kom til Randers HK for to sæsoner siden fra den norske storklub Larvik og havde en fin første sæson i Randers HK. Her blev hun holdets topscorer og var med til at sikre klubben en historisk titel i pokalturneringen.

Men i denne sæson har hun haft svært ved at finde ind i spillestilen under holdets nye cheftræner, Niels Agesen, og derfor kommer det ikke som en overraskelse, at hun forlader klubben ved kontraktudløb til sommer.

- Vi har været rigtig glade for Mari, som altid yder 100 procent både på og udenfor banen, siger Niels Agesen i en pressemeddelelse.

- Mari besidder nogle gode kompetencer og kan begå sig i begge ender af banen. Hun er topprofessionel, og vi ønsker hende held og lykke i fremtiden.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvor Mari Molid skal spille i den kommende sæson.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Randers HK og har lært mange fantastiske mennesker at kende. Nu er det tid for mig, rent håndboldmæssigt, at tage skridtet videre til en ny klub for at udvikle mig endnu mere som håndboldspiller, siger Molid i pressemeddelelsen.

På venstre back har Randers HK i næste sæson Anne Sofie Hjort på kontrakt, og klubben ventes desuden at hente en ny spiller ind til positionen.

Pokalvinder forlader Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce