Randers HK: Vi vil gøre alt for at få finalestævne til Randers

Glade Randers HK-spillere efter sejren over København. Nu håber klubben at blive værter for Final 4-stævnet mellem jul og nytår. Foto: Claus Bech/Scanpix

Randers HK: Vi vil gøre alt for at få finalestævne til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fire klubber ved Final 4-stævnet i kvindernes pokalturnering har i år mulighed for at få byde ind på værtskabet. Randers HK er klar, men det samme er Nykøbing Falster, der håber at få finalestævnet til Næstved.

Randers: Som noget nyt har de fire hold ved Final 4-stævnet i kvindernes pokalturnering i år mulighed for at byde ind på arrangørrollen, når semifinalerne og finalen spilles mellem jul og nytår.

Den mulighed har Randers HK tænkt sig at forfølge, efter at klubben tirsdag aften kvalificerede sig til Final 4-stævnet med en sejr over København Håndbold i kvartfinalerne.

Klubben er i gang med at undersøge muligheden for at få stævnet til Randers, hvor kampene i givet fald skal spilles i Arena Randers.

- Det vil vi gøre alt for. Der er ingen tvivl om, at det både i forhold til økonomi og PR er attraktivt at deltage i Final 4, og kan vi få det til Randers, vil det være helt fantastisk, siger Randers HK-direktør Per Rasmussen.

Hvorvidt det rent praktisk er muligt at spille kampene i Arena Randers, er dog endnu uvist. Traditionen tro har Randers Freja et stort fodboldstævne i Arena Randers mellem jul og nytår.

Men direktør i Randers Idrætshaller, Gitte Nørgaard, håber, at det kan lade sig gøre at finde en løsning, hvis Randers løber med sejren i kampen om at arrangere Final 4.

- Vi lever af at leje hallerne ud, så selvfølgelig vil det være økonomisk attraktivt for os at kunne afvikle Final 4. Men jeg synes lige så meget, det handler om, at det for Randers som by vil være godt at kunne tiltrække sådan et arrangement. Det er klart, at vi i givet fald skal have en snak med Randers Freja omkring, hvad der er praktisk muligt i forhold til, at de afholder fodboldstævne. Men mon ikke, vi kan få enderne til at nå sammen. Jeg vælger i hvert fald at tage ja-hatten på og se det her som en spændende mulighed, siger Gitte Nørgaard.

Næstved i spil

Randers HK er dog ikke eneste klub, der er klar til at byde ind på begivenheden.

Nykøbing Falster Håndbold har også meldt ud, at de går efter at få Final 4-stævnet, som de vil afvikle i Næstved.

- Får vi stævnet til Næstved, har vi udsolgt på 12 minutter, siger eventmanager i Nykøbing Falster Håndbold, Søren Jakobsen, til Folketidende.

Han slår på, at stævnet ikke tidligere har været afviklet øst for Storebælt.

Klubberne skal ansøge Dansk Håndbold Forbund om muligheden for at arrangere finalestævnet. Odense Håndbold har meldt ud, at de ikke vil ansøge om værtskabet, mens den fjerde Final 4-deltager endnu ikke er fundet.

Det bliver enten Viborg eller Team Esbjerg, som mødes torsdag aften i den fjerde pokalkvartfinale.

Siden Final 4-stævnet blev sat i søen i 2016, har det været afholdt i JYSK Arena i Silkeborg.

Randers HK: Vi vil gøre alt for at få finalestævne til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce