Randers HK-direktør: Vi er enige med en ny spiller

- Vi er faktisk enige med en ny spiller, men hun kan selvfølgelig stadig løbe fra at skrive under, for sådan er den her verden, fortæller Randers HKs direktør, Per Rasmussen. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers HK-direktør: Vi er enige med en ny spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge avisens oplysninger er Randers HK tæt på at skrive kontrakt med endnu en spiller til næste sæson.

Randers: Oprustningen til næste sæson er allerede i gang. For tre uger siden præsenterede Randers HK stregspilleren, Sabine Pedersen, som kommer til klubben fra FC Midtjylland til sommer, men meget tyder på, at hun snart kan få følgeskab.

- Vi er faktisk enige med en ny spiller, men hun kan selvfølgelig stadig løbe fra at skrive under, for sådan er den her verden. Faktum er, at jeg lige har siddet og udfærdiget et udkast til en kontrakt til en ny spiller, som Niels Agesen er i dialog med, men jeg vil ikke nævne nogen navne, fortæller Randers HKs direktør, Per Rasmussen.

Det er cheftræner, Niels Agesen, som sidder ved forhandlingsbordet, og ifølge ham er det dog stadig for tidligt at tale om en aftale.

- Vi er enige om, at vi vil hinanden, men vi skal blive enige om betingelserne for en kontrakt, og det er det, vi snakker om nu. Jeg har prøvet nogle gange at være nået her til, og så ryger den på gulvet alligevel, og derfor er det træls at få sagt et eller andet, hvis det ikke ender sådan alligevel. Og den er ikke helt så langt, som Per Rasmussen åbenbart har givet udtryk for, lyder det fra Niels Agesen.

- Det er sådan, at når vi sender noget til en agent eller en spiller, så er det Per, som fylder tingene ned i en kontrakt, mens jeg står for alt omkring forhandlinger. Derfor kan det også godt være, at fyldet i kontrakten skal ændres seks eller syv gange, før det bliver til noget, forklarer Niels Agesen, som understreger, at der er detaljer, som ikke er på plads endnu.

For tre uger siden præsenterede Randers HK Sabine Pedersen som ny spiller for den kommende sæson, og inden længe kan endnu en forstærkning være på vej. Arkivfoto: Lars Rasborg
For tre uger siden præsenterede Randers HK Sabine Pedersen som ny spiller for den kommende sæson, og inden længe kan endnu en forstærkning være på vej. Arkivfoto: Lars Rasborg

Ikke svensk stortalent

I dagene efter præsentationen af Sabine Pedersen blev Randers HK sat i forbindelse med den 23-årige svenske bagspiller Hanna Åhlen.

I den forbindelse bekræftede Niels Agesen, at han op til denne sæson havde været i dialog med svenskeren, og at hun var i cheftrænerens søgelys, men han afkræfter nu, at det er det svenske stortalent fra Skuru IK, som kan være på vej til Randers.

- Vi er ikke så langt, at jeg vil sige noget om det, men det er ikke Hanna Åhlen, fortæller Niels Agesen.

Cheftræneren ønsker hverken at kommentere på spillerens nationalitet, eller hvorvidt det et topnavn, som han er i dialog med, men det kunne godt tyde på, at det er en profil, som spøger i kulissen.

- Hvis det her kommer ud som et rygte, så tror jeg, der er andre klubber, som får rigtig, rigtig travlt med at genere os - eller det vil sige, det ved jeg. I sidste uge manglede jeg bare underskriften fra en meget stor profil, men så gik der tre dage, og så fik jeg at vide, at der lige var kommet en anden klub ind over, som hun var nødt til at tage et møde med, og så faldt den til jorden, fortæller Niels Agesen, som pointerer, at han har prøvet lignende forløb flere gange gennem sine mange år i håndboldverdenen.

Garanti for nye ansigter

Med Per Rasmussen og Niels Agesen som nyansatte frontfigurer i Randers HK har klubben en helt klar ambition om at komme tilbage i toppen af dansk håndbold, og klubben har tidligere meldt ud, at det blandt andet udmønter sig i en ambition om fem nye spillere til den kommende sæson.

- Du skal ikke sige, at der måske kommer tre-fire nye spillere. Jeg vil garantere, at der kommer tre-fire nye spillere til Randers HK inden næste sommer. Jeg er glad for at have sådan en som Niels Agesen, fordi han er kommerciel, men han er også en mand, som kan tiltrække spillere og synliggøre vores projekt, siger Per Rasmussen.

- Er det topnavne, som kommer til Randers HK?

- Vi vil både have nogle fra toppen, og nogle vi kan placere i samarbejdsklubber. Vi bliver nødt til at sikre, at vi både er interessante for topspillere og talenter. Klubben er tidligere blevet kritiseret for ikke at kunne holde på talenterne, de strøg til højre og venstre, og derfor kigger vi på, hvem vi kan samarbejde med omkring talenter, fortæller Per Rasmussen.

Klubben føler sig godt besat på målmandsposten med Mathilde Juncker og Martina Thörn samt på stregpositionen, hvor Sabine Pedersen altså fra næste sæson skal danne trio med Josefine Dragenberg og Clara Monti.

- Vi kigger ikke på stregspillere og målmænd, men ellers har vi alle andre positioner i spil, og vi kigger både i Danmark og i udlandet, siger Niels Agesen.

Randers HK-direktør: Vi er enige med en ny spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce