Randers HK-direktør stopper i Hadsten: - Vi skilles som venner

Per Rasmussen træder ud af håndboldarbejdet i Hadsten, hvor han er bosiddende. Foto: Lars Rasborg

Randers HK-direktør stopper i Hadsten: - Vi skilles som venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK-direktør Per Rasmussen træder ud af sponsorarbejdet i Hadsten SK. Det sker for at tage mulige interessekonflikter i opløbet.

Randers: Randers HK-direktør Per Rasmussen træder ud af sin frivillige post i Hadsten SK, hvor han tidligere har været formand og de seneste år stået med hovedansvaret for klubbens sponsorarbejde.

Per Rasmussen skiftede i sommer jobbet som kommerciel direktør i BSV ud med posten som administrerende direktør i Randers HK, og det netop det jobskifte, som Hadsten SK og Per Rasmussen nu drager konsekvensen af.

Hadsten spiller i øjeblikket med i toppen af 1. division og har ambitioner om at rykke op i kvindernes håndboldliga allerede til sommer.

- Efter mange år med Per ved roret er tiden nu kommet til, at parterne skilles. Det er dog vigtigt at understrege, at det sker helt uden dramatik og i fælles forståelse.

- Til en start havde vi håbet på, at det godt kunne lade sig gøre at være aktiv i begge klubber, men vi må bare erkende, at afstanden mellem Randers og Hadsten er for lille, og at vi på mange områder kæmper om de samme kunder. Derved kunne der let opstå interessekonflikter, og det følte begge parter, var bedst at tage i opløbet, siger Hadsten SK-formand Jonas Hooge.

Per Rasmussen er bosiddende i Hadsten og har været en del af Hadsten SK siden foreningens start i 2005. Han ærgrer sig over at måtte stoppe i klubben.

- Jeg ville egentlig gerne have fortsat, men både på grund af et stigende arbejdspres i Randers HK og så det faktum at vi ligger så tæt på hinanden gør, at det er bedst for begge parter, at gå hver til sit, mens vi stadig er gode venner. Jeg har haft en rigtig god tid i klubben, hvor jeg har fået skabt et solidt fundament for klubbens sponsorarbejde, og jeg føler mig helt overbevist om, at klubben med det nye setup nok skal klare sig et presset marked.

- Jeg har været med fra starten, så det er da lidt specielt, at jeg ikke længere skal være en del af klubben, men omvendt har de fleste ting jo en udløbsdato, og den har så ramt mig nu, siger Per Rasmussen.

Han får rosende ord med på vejen fra Hadsten SK, men klubben glæder sig samtidig til at præsentere et nyt sponsorudvalg i begyndelsen af 2018.

- Per Rasmussen har været et kæmpe aktiv for klubben siden 2005, og han bliver overordentlig svær at erstatte. Per har jo et kæmpe netværk, og det mister vi jo noget af nu, men omvendt tror jeg på, at vi i vores nye konstruktion nok skal klare os, det bliver bare på en helt anden måde, siger formand Jonas Hooge.

Randers HK og Hadsten SK indgik for nylig en sportslig samarbejdsaftale.

Randers HK-direktør stopper i Hadsten: - Vi skilles som venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce