Randers HK fik kedeligt gensyn med Buxtehude: En kamp, der går i glemmebogen

Mathilde Juncker og Randers HK tabte sæsonens næstsidste træningskamp mod Buxtehude i Tyskland. Arkivfoto Annelene Petersen.

Randers HK fik kedeligt gensyn med Buxtehude: En kamp, der går i glemmebogen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK er draget til Tyskland for at spille holdets to sidste træningskampe, inden sæsonen går i gang. Torsdag aften tabte kronjyderne 30-24 til Team Buxtehude.

Randers: Randers HK tabte sæsonens næstsidste træningskamp 30-24 til Team Buxtehude torsdag aften.

Team Buxtehude, som Randers HK besejrede i weekenden til Ringkøbing-Skjern Elitecup, var modstanderen i Tyskland, hvor Randers HK har arrangeret klubbens to sidste træningskampe i sommeropstarten.

Randers HK har tidligere i opstarten haft problemer med at komme godt fra land i kampene, og det var også tilfældet mod Team Buxtehude.

Mathilde Juncker blev passeret flere gange i Randers HK-målet, og i den anden ende fungerede angrebsspillet på ingen måde.

Derfor stod der 7-1 til det tyske mandskab efter et lille kvarters spil.

- Det var en kamp, der går lidt i glemmebogen. Vi fandt aldrig rigtig hinanden i nogen af spillets facetter. Vi var slet ikke til stede og kom hurtigt bagud med seks-syv mål. Det var først efter et kvarter, at vi rigtig kommer i gang med kampen, sagde Niels Agesen efter slutfløjtet.

Randers HK fik dog stille og roligt gang i offensiven i løbet af kampen. Til gengæld havde Team Buxtehude ingen problemer med at få bolden i netmaskerne.

Efter 20 minutters spil var stillingen 12-6 til pausen, og de to hold fulgtes ad i resten af første halvleg.

De to hold kunne derfor gå til pause ved stillingen 18-11 til Buxtehude. En helt anden kampoplevelse end i Skjern i sidste weekend, hvor Randers HK havde godt styr på tyskerne.

Efter pausen fortsatte kampbilledet. Randers HK havde fået styr på offensiven, og det var i det hele taget en tæt kamp.

Efter 45 minutters spil var stillingen 23-17 til hjemmeholdet.

Slutfasen blev også tæt, hvor begge hold scorede på skift. Kampens slutresultat blev 30-24 til Team Buxtehude.

Forskellen på de to hold kunne kun ses i kampens første kvarter, hvor Randers HK slet ikke ramte niveauet.

Randers HK skal allerede i aktion igen fredag aften, hvor et andet tysk hold venter. Her har kronjyderne nemlig arrangeret en træningskamp mod Thüringer HC.

- Vi skal bare fortsætte med at tilføje noget til vores spil. Vi skal finde hinanden mere i offensiven og på vores kontra. Vi er utrolige skrøbelige, og derfor har vi brug for så meget tid som overhovedet muligt for at vi kan putte noget på vores spil. Vi er ramt af, at vi har så mange nye spillere, og når vi tilføjer ting til vores spil, så opstår fejlene, lyder det fra Niels Agesen.

Normalt glæder cheftræneren sig til, at der kommer point på spil, men han erkender, at han sagtens kunne have brugt mere tid.

- I vores situation kunne vi i den grad godt have brug en måned til, men Tove Seest og jeg skal have fundet ud af, hvilke brikker vi kan bruge. Vi vil uden tvivl forsøge at gøre det så simpelt som overhovedet muligt. Vi er ikke i en situation lige nu, hvor vi kan smide for meget struktur i tingene lige nu, sluttede Niels Agesen.

Randers HK åbner den kommende sæson på hjemmebane den 28. august mod Odense Håndbold.

Randers HK fik kedeligt gensyn med Buxtehude: En kamp, der går i glemmebogen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce