Randers HK-formand trods krise: Vi bakker helt og holdent op om Agesen

Træner for Randers Niels Agesen. Kvindehåndbold pokal bronzekamp mellem Team Esbjerg - Randers HK i Blue Water Arena Esbjerg den 30 december 2018.. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)

Randers HK-formand trods krise: Vi bakker helt og holdent op om Agesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Agesen sidder også på trænerbænken, når Randers HK fredag spiller mod København. Onsdag formiddag oplyser bestyrelsesformand Peter Møller-Lassen, at der fortsat er opbakning til cheftræneren.

Randers: - Der er fuldstændig opbakning til cheftræner Niels Agesen.

Sådan lød det i slutningen af oktober fra Randers HK-formand Peter Møller-Lassen i et større interview med Randers Amtsavis. Det var få dage efter, at Randers HK var blevet rundbarberet på Falster med et 13 måls nederlag.

Siden har holdet spillet yderligere fire kampe i ligaen og to i Final 4, som alle er blevet tabt. Men meldingen fra Peter Møller-Lassen er den samme. Bestyrelsen holder stadig hånden under Niels Agesen.

- Cheftræner Niels Agesen og assistenttræner Tove Seest har bestyrelsens fulde opbakning i den svære situation, Randers HK rent sportsligt er kommet i. Vi har ikke noget at udsætte på trænernes arbejde og engagement. Bestyrelsen og jeg som formand bakker fuldt op omkring det sportslige set-up, siger Peter Møller-Lassen i en pressemeddelelse, som Randers HK har sendt ud onsdag formiddag.

Han erkender samtidig, at de sportslige resultater, som tæller syv nederlag i træk i ligaen og en øjeblikkelig tredjesidsteplads i tabellen, er skuffende.

- De sportslige resultater har langt fra levet op til vores forventninger - men sådan er sport desværre en gang imellem. Niels Agesen har kæmpet hårdt for at lykkedes med holdet, og derfor bakker vi helt og holdent op omkring Niels Agesen. Vi anser alle i bestyrelsen fortsat Niels for at være den person, der kan føre os tilbage på rette kurs, siger Peter Møller-Lassen.

Ingen rysten på hånden

Ifølge avisens oplysninger har der efter nederlaget til Ajax i weekenden været flere drøftelser i bestyrelsen om den sportslige krise.

Men det er altså mundet ud i, at man holder fast i det projekt, som blev sat i søen for halvandet år siden med Agesen som kaptajn.

- Vi startede forfra med Randers HK i forrige sæson, og vi er nu i gang med at løse den store opgave at føre Randers HK videre mod det langsigtede mål, som er at komme tilbage i toppen af dansk kvindehåndbold.

- Vi ved godt, at der undervejs i en sådan proces kan komme bump på vejen, og at nogle er større end andre. Det får os ikke til at ryste på hånden, og vi arbejder hårdt videre sammen for at komme i mål, siger Peter Møller-Lassen

Randers HK spiller fredag aften hjemme mod København.

Randers HK-formand trods krise: Vi bakker helt og holdent op om Agesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce