Randers HK har snøren ude efter Fisker

Stortalentet Maria Fisker kan være på vej mod et skifte fra Viborg til Randers HK. Foto: Preben Madsen

Randers HK har snøren ude efter Fisker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stortalentet selv har dog ikke afgjort, om hun forlader Viborg.

Hadsten-pigen Maria Fisker, der i 2006 forlod Randers HK’s ungdomsafdeling til fordel for Viborg HK, kan være på vej tilbage til laksestaden. Ifølge avisens oplysninger har Randers HK igennem længere tid haft snøren ude efter Maria Fisker, som vil kunne lukke hullet efter Ann Grete Nørgaard, der forlod klubben i efteråret.

Maria Fisker fik i sidste sæson sit gennembrud for Viborg, da hun i forbindelse med Henriette Mikkelsens graviditet fik kampe i både ligaen og Champions League. Men efter Henriette Mikkelsens comeback har Maria Fisker i indeværende sæson primært optrådt på domkirkebyens ynglingehold. Således fik hun først sin sæsondebut for Viborg i den seneste ligakamp mod Sønderjyske efter afbud fra Gitte Aaen.

Maria Fisker lægger da heller ikke skjul på, at hun er nået til det tidspunkt i sin karriere, hvor der skal mere seniorhåndbold på CV’et for at fortsætte udviklingen.

»For mig handler det om at finde et sted, hvor jeg kan få spilletid og erfaring,« siger stortalentet til Randers Amtsavis.

Samtidig afviser hun dog, at et skifte til Randers HK allerede er på plads.

»Randers HK er en mulighed. Det er en god klub, som jeg kender, fordi jeg selv har spillet der som ungdomsspiller. Men jeg har ikke afgjort noget endnu,« siger Maria Fisker.Læs hele historien i Randers Amtsavis onsdag.


MAria Fisker
Født: 3. oktober 1990 - 18 år
Bopæl: Viborg HK College, hvor hun går i 2.g.
Karriere: Hun spillede de første mange år håndbold i Hadsten, inden hun skiftede til Randers HK som ungdomsspiller. Forlod Randers HK i 2006 til fordel for Viborg HK.
Seniordebut: Maria Fisker debuterede for Viborgs stjernespækkede kvindehold i sensommeren 2007 i en alder af bare 16 år.
Kampe: Siden har hun spillet 15 ligakampe og syv kampe i Champions League for Viborg samt et væld af ungdomslandskampe.
Landshold: 3 U-landskampe (16 mål), 38 Y-landskampe (159 mål)
Familieforhold: Mor Jonna spiller på Hadsten Sports Klubs hold i 2. division, selvom hun efterhånden er blevet 46 år. Far Svend har tidligere spillet divisionshåndbold i VRI - han spiller i dag old boys. Hendes storebrødre, Morten og Jacob, har tidligere spillet på højt plan i henholdsvis Viborg og Bjerringbro.

Randers HK har snøren ude efter Fisker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce