Randers HK jagter ekstra indtægter til dyre Europa Cup-ture

Mari Molid og kompagni har allerede haft en økonomisk tung kamp mod Minsk i denne sæson, og efter nytår venter flere af de dyre Europa Cup-optrædender. Foto: Annelene Petersen

Randers HK jagter ekstra indtægter til dyre Europa Cup-ture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EHF Cup-gruppespillet giver Randers HK en ekstra udgift på 300.000 kroner. Direktør Per Rasmussen forsøger at hente pengene ind hos klubbens sponsornetværk.

Randers: Randers HK fik mildt sagt ikke nogen drømmelodtrækning, da der tidligere på måneden blev trukket lod til EHF Cup-gruppespillet.

Russiske Kuban, franske Brest og rumænske Craiova kom op af hatten, og det betyder tre dyre udebaneture, når gruppespillet starter op i begyndelsen af det nye år. Lodtrækningen betyder en ekstra udgift på 300.000 kroner i forhold til budgettet, og derfor er klubbens direktør, Per Rasmussen, i disse dage rundt hos klubbens sponsornetværk for at søge ekstra økonomisk opbakning.

- Sportsligt var det en dårlig lodtrækning, men økonomisk var det en vanvittig dårlig lodtrækning. Derfor har vi været rundt og spørge i vores netværk, om de vil hjælpe os med at få tingene dækket. Det har vi fået en fornuftig opbakning til. Vi er endnu ikke, hvor vi gerne vil være, men jeg er født håbløs optimistisk, så jeg tror på, at vi kommer i mål med det, siger Per Rasmussen.

- Og så forsøger vi selvfølgelig at sælge så meget ind på hjemmekampene som overhovedet muligt, tilføjer han.

Randers HK har allerede i sponsoraftalerne en såkaldt rundebonus, som betyder, at de modtager et beløb, når klubben kvalificerer sig videre i de europæiske turneringer, men det er ikke nok til at dække alle udgifterne, når man får en så uheldig lodtrækning, som Randers HK har fået i denne sæson, hvor de allerede har været en tur i Minsk.

- Vi har lagt et ganske fint Europa Cup-budget, men der er bare en verden til forskel på, om man skal til Rusland eller Sverige. Da jeg var ansat i BSV, oplevede jeg også, at Europa Cup-budgettet nemt kunne skride, og jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg er træt af, at det har så stor betydning, om man får en god eller dårlig lodtrækning. Men heldigvis har jeg oplevet, når jeg været rundt hos sponsorerne, at de har fået en forståelse for, hvordan det hænger sammen, siger Per Rasmussen.

Randers HK har desuden forsøgt sig med et tiltag på de sociale medier, hvor man for 10.000 kroner kan komme med på en af Europa Cup-turene.

Randers HK jagter ekstra indtægter til dyre Europa Cup-ture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce