Randers HK kom tilbage på sejrskurs mod oprykkere

Mathilde Juncker var alene i Randers HK-målet, men den tidligere Århus-målmand sørgede for, at Martina Thörn ikke var savnet mod Ajax. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers HK kom tilbage på sejrskurs mod oprykkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK vandt uden de store problemer 28-21 over oprykkerne og bundholdet Ajax København. Dermed holder kronjyderne snor i det tætte slutspilsfelt efter sidste rundes nederlag til TTH Holsterbro.

København: Randers HK kom lørdag tilbage på sejrskurs efter sidste rundes bitre etmåls-nederlag til TTH Holstebro. Det skete med en sikker sejr på 28-21 over oprykkerne fra Ajax, der endnu ikke har hentet point i landets bedste række.

Randers HK sad allerede fra start af på løjerne mod det københavnske hjemmehold, der ikke kunne styre Frederikke Gulmark i kampens indledning. Playmakeren scorede kampens to første mål og tilkæmpede sig også et straffekast, som Mari Molid eksekverede til stillingen 3-1.

Kampens indledning var langt fra en målfest, men Randers HK var dog i stand til at øge føringen til 5-2 efter 13 minutters spil. Men så gik det helt i stå for kronjyderne.

Otte minutter uden en eneste scoring satte sit aftryk på måltavlen, hvor Ajax-spillerne åd sig tilbage på 5-5, inden Anne Sofie Hjort langt om længe fik brudt dødvandet i angrebet.

Scoringen kickstartede holdkammeraterne på ny, som med hjælp fra en storspillende Mathilde Juncker i målet gik til pause foran 11-8. Målvogteren var alene på sin pind lørdag eftermiddag, da Martina Thörn sad over med en mild hjernerystelse. Med to straffekastredninger og en redningsprocent på 46 gjorde Juncker sit for, at svenskeren ikke var savnet i første halvleg.

Gravide Camilla Dalby og hendes 25 sæsonscoringer så heller ikke ud til at mangle fra anden halvlegs start. Målene føg ind om ørerne på Ajax-målvogteren, som måtte hente bolden ud af nettet fem gange på fem minutter. Og så var Randers HK sikkert foran 16-10.

Kronjyderne kunne dog ikke snøre sækken, og ligesom i første halvleg var en længere måltørke skyld i, at Ajax kortvarigt fik reduceret til 18-20.

Tættere kom oprykkerne ikke på sejren. Randers HK leverede en koncentreret indsats i de sidste ti minutter og endte med en sikker sejr på 28-21.

Randers HK kom tilbage på sejrskurs mod oprykkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce