Randers HK kunne ikke drille topholdet

Arkivfoto.

Randers HK kunne ikke drille topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U18-holdet i Randers HK har kurs mod en plads i ligaen efter jul, men Skanderborg kan randrusianerne ikke få skovlen under.

U18-division, piger

Skanderborg-Randers HK 30-25 (14-13)

Målscorere fra kampen er ikke oplyst.

Randers: Torsdag aften tabte Randers HK for anden gang i sæsonen med 30-25 til de ubesejrede skanderborgensere, men cheftræner Mathias Broløs synes ikke, at resultatet gav et retvisende billede af kampen.

- Vi var tættere på end i premieren mod dem, og havde vi haft lidt mere is i maven i de afgørende situationer, så kunne vi også godt have fået noget med fra kampen. Det ser ikke sådan ud på tavlen, men det var marginaler, der vippede over til dem, sagde Mathias Broløs.

Efter en indledning med en del tekniske fejl, hvor holdene lige skulle se hinanden an, blev de første 30 minutter tætte. Holdene fulgtes ad, men mod slutningen af kampen var hjemmeholdet skarpest.

- Vi kom fint ud efter pausen og fulgte planen, men vi var desværre ikke helt skabe nok, når vi havde momentum. Vi var med til 23-22, og så vandt de en periode med to mål, hvor vi var i overtal, og der knækkede den lidt.

- De fik vel seks mål på de sidste ti minutter, hvor de straffede nogle forhastede fejl, men alt i alt var det et rigtig fint niveau, som giver forhåbninger fremadrettet. Vi har allerede en vigtig kamp mod Viborg på søndag, lød det fra Mathias Broløs.

Randers HK indtager andenpladsen med fem point ned til Aars HK, der dog har spillet to kampe færre. Nummer et og to kvalificerer sig direkte til ligaen i foråret, mens nummer tre og fire skal spille om det.

Randers HK kunne ikke drille topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce