Randers HK leverer to spillere til udviklingslandsholdet

Mathilde Juncker har tidligere optrådt på det danske landshold, og nu får Randers HK-keeperen igen muligheden for at vise sig frem i rødt og hvidt. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers HK leverer to spillere til udviklingslandsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Mathilde Juncker og Line Mai Hougaard fra Randers HK er blandt de 14 spillere, som landstræner Klavs Bruun Jørgensen har udtaget til det danske udviklingslandshold frem imod Golden League senere på måneden.

Randers: Landstræneren for det danske kvindelandshold, Klavs Bruun Jørgensen, udtog torsdag eftermiddag de 16 spillere, der skal repræsentere Danmark til Golden League på hjemmebane senere i denne måned samt yderligere 14 spillere til et udviklingslandshold, der skal møde et tilsvarende norsk udviklingslandshold to gange.

Randers HK har ikke spillere med på A-landsholdet, men både Mathilde Juncker og Line Mai Hougaard er blandt de udvalgte til udviklingslandsholdet.

Line Mai Hougaard var denne sommer med U20-landsholdet til VM i Ungarn, der endte med en dansk sjetteplads. Hun har aldrig tidligere været inde omkring det danske A-landshold, men det har til gengæld Mathilde Juncker.

Målvogteren var med på et udviklingslandshold tilbage i 2015, og hun fik også A-landsholdsdebut året efter, hvor hun spillede to landskampe imod henholdsvis Tyrkiet og Portugal.

Det er første gang i knapt to år, at den danske landstræner har fået grønt lys af Dansk Håndbold Forbund til også at indkalde et udviklingslandshold.

- Det giver mig nogle muligheder for få lov til at se nogle flere spillere helt tæt på. Især fordi både Lars Jørgensen (assisterende landstræner, red.) og jeg kommer til at være med i de træninger, som udviklingstruppen har. Vi gør det for at lære dem bedre at kende, for der er nogle af dem, jeg synes, er rigtigt spændende, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV2 Sport.

Ved Golden League-stævnet deltager Frankrig, Polen, Norge og Danmark.

Landstrænerens udvalgte
A-landsholdetMålvogtere: Sandra Toft Galsgaard og Althea Reinhardt

Fløjspillere: Fie Woller, Lærke Nolsøe, Trine Østergaard og Simone Böhme

Bagspillere: Anne Mette Hansen, Kristina Jørgensen, Stine Jørgensen, Mia Rej, Lotte Grigel, Mette Tranborg og Line Jørgensen

Stregspillere: Kathrine Heindahl, Stine Bodholt og Sarah Iversen

Udviklingslandsholdet

Målvogtere: Amalie Milling og Mathilde Juncker

Fløjspillere: Freja Cohrt, Emma Friis, Line Mai Hougaard og Mathilde Hylleberg

Bagspillere: Mie Højlund, Nadia Offendal, Louise Ellebæk, Annette Jensen, Lærke Christensen, Celine Lundbye og Pauline Bøgelund

Stregspillere: Rikke Iversen, Ida Maria Dahl og Maria Lykkegaard

Randers HK leverer to spillere til udviklingslandsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce