Randers HK lider første nederlag hjemme

Anne Sofie Hjort i aktion i opgøret fredag aften mod TTH. Foto: Lars Rasborg

Randers HK lider første nederlag hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I et opgør, der var mere intenst end velspillet, vandt TTH Holstebro opgøret fredag aften med 24-23.

Randers: Randers HK måtte for første gang i denne sæson gå fra banen som tabere på hjemmebane. Fredag aften tabte holdet opgøret mod TTH Holstebro i Arena Randers med 23-24.

Opgøret blev som ventet en lige affære, hvor Randers HK var i téten i kampens indledning og efter tolv minutter kunne bringe sig foran 7-4 ved en storspillende Maria Fisker. Men TTH Holstebro slog tilbage med fem scoringer på stribe, inden cheftræner Niels Agesen stoppede blødningen med en timeout.

Ved pausen var alt stadig åbent med stillingen 12-12.

Kampen blev aldrig den store spillemæssige oplevelse - dertil lavede begge hold for mange tekniske fejl. Men spænding og intensitet skortede det ikke på i Arena Randers, hvor Randers HK så ud til at slå et lille hul et kvarter før tid, da Camilla Dalby scorede til 21-19.

Men TTH var på ingen måde ude af opgøret, og da gæsterne med fem minutter igen udlignede til 22-22, var der lagt op til en dramatisk slutfase.

Her havde TTH  bedst styr på både spil og nerver og havde føringer på 23-22 og 24-23, inden Randers HK alligevel fik muligheden for i det sidste angreb at sikre det ene point. Men Gitte Andersen sendte bolden lige i hænderne på gæsternes Anette Jensen, og det slukkede håbet.

Randers HK kunne ærgre sig over, at de brændte tre straffekast i kampen.

Maria Fisker blev topscorer for Randers HK med otte mål.

Kampen blev overværet af 1.329 tilskuere og nåede dermed ikke højderne fra de to første hjemmekampe, hvor tæt på 2.000 var på plads.

Randers HK lider første nederlag hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce