Randers HK mangler fortsat den sidste brik

Frederikke Gulmark er et af de nye ansigter i Randers HK. Hun starter sin tid i Kronjylland med en kamp på sin tidligere hjemmebane. Randers HK møder nemlig Lyngby i pokalturneringens ottendedelsfinale. Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen

Randers HK mangler fortsat den sidste brik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldklubben er på markedet efter en bagspiller, men en afklaring lader vente på sig.

Kalenderen har for længst passeret maj og taget fat på juni-måned, men http://www.randershk.dk/Forsiden-3455.aspx" target="_blank">Randers HK er fortsat uden sin sidste brik i puslespillet frem mod den nye sæson.

Ifølge direktør Jens Jørgen Andersen ligger en afklaring dog ikke lige til højrebenet - eller hånden om man vil.

»Vi har gang i flere forskellige ting og har også kigget efter nogle bestemte spillere. Nogle af dem er vi fortsat i dialog med, og andre er vi ikke. Der er jo ikke frit valg på alle hylder på det her tidspunkt, og vi kommer ikke til at tage en ind bare for at gøre det. Det skal være en, der passer ind, og nogle gange tager det lang tid,« siger Jens Jørgen Andersen, som dog erkender, at klubben ikke kan være helt tilfreds med ikke at have truppen endeligt på plads på nuværende tidspunkt.

»Næ, det kan vi ikke. Umiddelbart er vi selvføgelig glade for vores trup, men det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil have en bagspiller ind. Der kan lige pludslig dukke spilere op, som ikke har nogen klub, og så man være heldig at ramme noget der. Men vi går efter en dygtig bagspiller,« siger han og afslører, hvilken hylde Randers HK vil plukke fra.

»Det er landsholdshylden, men ikke den danske,« siger han.

Samtidig ligger det også fast, at Randers HK planer begrænser sig til én yderligere tilgang til den nuværende trup.

»Vi vil hellere bruge pengene på én god end at dele det op i to, som ikke har samme niveau,« siger Jens Jørgen Andersen.

Fra truppen i den netop overståede sæson er der fortsat også et lille spørgsmåltegn omkring Astrid Schultz Carlsen. Hun fik sin sæson spoleret af en alvorlig skade, men Jens Jørgen Andersen forklarer, at der ikke ligger en endelig afklaring om hendes fremtid.

»Nej, det er der ikke. Udgangspunktet er, at hun ikke spiller her. Men hvis vi står i en situation med lidt penge til overs, kan det godt være, at vi prøver at lave en aftale. Jeg ved dog ikke, om hun har fundet noget andet, men man skal også huske, at vi har en dygtig u18-landsholdspiller (Anne-Sofie Filtenborg red.) til den position,« siger håndbold-direktøren.

Randers HK mangler fortsat den sidste brik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce