Randers HK-piger led overraskende nederlag

Arkivfoto.

Randers HK-piger led overraskende nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK's U16-piger tabte sæsonens anden kamp til Mejrup-Halgård, og det har fået cheftræner Klaus Bøge til at ændre sin opfattelse af styrkeforholdet i puljen.

U16-piger, 1. division

Mejdal-Halgård - Randers HK 30-26 (13-13)

Mejdal: På forhånd havde Randers HK's U16-træner Klaus Bøge forventet en pulje, hvor Herning-Ikast ville sætte sig på førstepladsen, mens Randers HK og Aalborg skulle slås om andenpladsen.

Men den vurdering har han måttet revidere, efter at Randers HK onsdag aften tabte til Mejdal-Halgård, som dermed ligger med maksimumpoint efter to runder.

- Det kunne godt se ud som, at det bliver en tættere pulje, end jeg havde forventet. Jeg tror stadig, at Herning-Ikast er en klasse over os andre, men der bliver nok flere hold til at kæmpe om andenpladsen, siger Klaus Bøge.

Opgøret i Mejdal fandt sin afgørelse i de sidste ti minutter. Efter 50 minutter var stillingen 24-24, men så løb Randers HK ind i nogle udvisninger, som gjorde, at hjemmeholdet kunne trække fra og vinde 30-26.

- Som i vores premiere kom vi dårligt fra start og var nede med 1-5, men vi kom godt tilbage frem mod pausen, hvor stillingen var 13-13, og i anden halvleg skiftedes holdene til at have føringer, inden de trak fra til sidst.

- Men når man ser på vores præstation, skal vi have minimeret de tekniske fejl. Der er for mange angreb, som vi ikke får afsluttet, og så skal vi have et større samarbejde i gang mellem forsvar og målvogter. 30 mål er for mange at indkassere i en U16-kamp, siger Klaus Bøge.

Randers HK har to point efter sejr over Aalborg i premieren.

Randers HK: Annesofie Grønning 8, Frida Gjandrup Møller 7, Emily Aaen 4, Sarah Neess 3, Ida Callisen 1, Cecilie Nyegaard Jensen 1, Tania Bilde Knudsen 1. Anna Gardum 1.

Randers HK-piger led overraskende nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce