Randers HK-piger missede billetten til ligaen

Foto: Scanpix

Randers HK-piger missede billetten til ligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U16-holdet i Randers HK tabte hjemme til Mejdal-Halgård og misser dermed målet om kvalifikation til forårets ligaspil.

Trods en solid opbakning i en tæt kulisse i Arena Randers, hal 3, måtte Randers HK se sig besejret 26-30 af Mejldal-Halgård, som dermed sætter sig på andenpladsen og følger Herning/Ikast med over i forårets ligaspil.

- Det var ligabilletten, der røg med det nederlag. Det er selvfølgelig skuffende for os, for det var vores mål at komme med. Men nu har vi tabt to gange til Mejdal-Halgård, så det må være et udtryk for, at de er bedre end os, siger Randers HK-træner Klaus Bøge.

I sidste sæson havde Randers HK flere profiler på holdet, blandt andre tvillingesøstrene Astrid og Iben Lynnerup, men helt så profilstærkt er holdet ikke i denne sæson, hvilket måske er årsagen til, at holdet ikke kommer med i ligaen i denne sæson.

- Et hold som Mejdal-Halgård har et par meget markante spillere, som trækker en stor del af læsset, og det kunne vi også godt bruge. Men generelt spiller vi en udmærket kamp og er med til 23-23, hvor de så trækker fra i en periode, hvor vi også bliver ramt af en del udvisninger, siger Klaus Bøge.

Selv om holdet ikke spiller liga efter jul, handler det stadig om at få noget godt ud af foråret.

- Som jeg sagde til spillerne efter kampen, så ændrer det her ikke på, at vi stadig skal træne godt og have de samme planer og ambitioner for, hvordan vi gerne vil udvikle os. Men det er klart, at vi kommer til at mangle nogle af de her sjove kampe, hvor vi virkelig bliver presset, erkender Klaus Bøge.

U16-piger, 1. division

Randers HK - Mejdal-Halgård 26-30

Randers HK: Frida Møller 9. Sarah Neess 6, Lea Gulløve 3, Anna Gardum 2, Annesofie Grønning 2, Cecilie Nygaard 2, Ida Callisen 1, Emily Aaen 1.

Randers HK-piger missede billetten til ligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce