Randers HK-piger vandt drama i Viborg

Mathias Broløs guidede Randers HK's U18-piger til sejr i Viborg. Her ses han i forbindelse med Randers HK Camp i foråret. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers HK-piger vandt drama i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en scoring i sidste minut fik Randers HK den første sejr i U18-ligaen.

U18-ligaen, piger

Viborg HK - Randers HK 24-25 (12-12)

Randers HK besejrede lokalrivalerne fra Viborg efter et stort drama, hvor Sara Hoffmann 30 sekunder før tid scorede det afgørende mål.

Men det holdt hårdt i det sidste halve minut, hvor Viborg først smed bolden udover sidelinjen, og Randers HK egentlig bare skulle have tiden til at gå, men endte med at få en skridtkendelse imod sig. Det betød, at en Viborg-spiller i de sidste sekunder kom helt fri, men afslutningen tog stolpen, og så var der ellers jubel i Randers HK-lejren.

- Begge hold spiller en fin kamp og presser hinanden taktisk, og når det så falder ud til vores fordel til sidst, er det bare en fed måde at vinde på, som vi kan tage med videre til de kommende kampe, siger træner Mathias Broløs.

- Vi starter kampen godt og er overlegne i vores angrebsspil, men de kommer bedre med frem mod pausen, hvor vi får justeret vores forsvar til at gå mere offensivt til værks. Det stresser de over, og vi får slået et lille hul med nogle fine kontraer. Det er en kamp, der bølger frem og tilbage, men heldigvis var vi skarpest i slutfasen, fortæller Mathias Broløs.

Med sejren har Randers HK nu to point for to kampe, da de i ligapremieren tabte til puljefavoritterne fra FC Midtjylland.

- Kampen mod FC Midtjylland var ikke én, vi havde regnet med at få point i, så den kunne vi bruge til at spille os varme. Man kan heller ikke på forhånd forvente at tage til Viborg og vinde, så nu har vi to bonuspoint og kan gå til de kommende kampe med optimisme, siger Mathias Broløs.

Næste opgave for Randers HK er 21. januar mod Skanderborg i Arena Randers.

Randers HK: Christina Hansen 6, Sara Hoffman 6, Cecilie Kilsgaard 4, Amalie de Place 3, Mathilde Orkild 3, Josephine Omann 3.

Randers HK-piger vandt drama i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce