Randers HK-playmaker klar til comeback: - Det kan næsten ikke beskrives

Cecilie Mørch Hansen har i efteråret arbejdet hårdt i genoptræningen for at komme tilbage på banen. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers HK-playmaker klar til comeback: - Det kan næsten ikke beskrives

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cecilie Mørch Hansen får tirsdag aften endelig comeback for den klub, hun forlod i 2013. Hele efteråret har hun været ude på grund af genoptræning efter en knæskade.

Randers: Det har været længe undervejs, men nu kan Cecilie Mørch Hansen endelig gøre comeback for Randers HK, når klubben tirsdag aften genoptager ligaen med en udekamp mod Ringkøbing.

Det var netop Ringkøbing, som Cecilie Mørch Hansen forlod op til denne sæson for at vende hjem til Randers HK, men hun har været på sidelinjen hele efteråret, hvor hun har genoptrænet efter en operation tilbage i marts for en bruskskade i knæet.

Cecilie Mørch Hansen har således ikke været i aktion i en officiel kamp siden februar 2017, hvor hun spillede for Ringkøbing i en kamp mod Viborg, men i december har hun endelig kunnet trænet på linje med holdkammeraterne i Randers HK, og hun fik også en del spilletid i træningskampen mod TTH Holstebro kort før jul.

- Det kan næsten ikke beskrives, hvor superfedt det er at være tilbage banen. Lige efter operationen var jeg ærlig talt i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet ville komme til at spille håndbold igen. Sådan tror jeg altid, man har det, når man ligger og ingenting kan.

- Men det er dét her, jeg har kæmpet for igennem det seneste halve år. Det har været mit mål og min drøm at komme tilbage og spille håndbold - og ikke mindst i Randers HK, som er den klub, jeg helst vil spille for. Jeg er meget taknemmelig, siger Cecilie Mørch Hansen.

Hun har tidligere oplevet at måtte tage en længere pause fra håndboldbanen, da hun i 2015 var ude med en korsbåndsskade.

- Men jeg vil sige, at det har været hårdere denne gang, fordi genoptræningen har været længere, end jeg i første omgang havde regnet med. Der har været både dårlige og gode dage, men det har alligevel været nemt at finde motivationen, fordi jeg kunne mærke, at jeg stadig havde lysten til at spille håndbold. Efter at have trænet med i december kan jeg mærke, at det har været det hele værd, fordi jeg nu igen har muligheden for at lave det, jeg synes, er det fedeste i verden, siger playmakeren.

Stor spilleglæde

Netop glæden ved at igen at kunne spille håndbold, er noget af det, hun håber, vil skinne igennem i præstationerne.

- Det er klart, at jeg lige skal fornemme banen og spillet igen, og mange af mine holdkammerater har jeg aldrig tidligere spillet sammen med. Men jeg håber og tror, at jeg kan give noget til holdet med den spilleglæde og tro på tingene, jeg kommer med. Jeg er i hvert fald klar til at give mig 100 procent hver gang og håber, at jeg kan få vist noget af det, jeg lige nu har et billede oppe i mit hoved af, at jeg kan bidrage med, siger Cecilie Mørch Hansen.

Hun skal dog i det første halve år være meget opmærksom på, hvordan knæet reagerer.

- Knæet har reageret fint under træningen i december, og jeg har den aftale med staben omkring holdet, at jeg selv skal mærke efter inde på banen, hvor meget jeg kan holde til. Når musklerne omkring knæet begynder at blive trætte, skal jeg sige fra. Det første halve år skal jeg lytte ekstra meget til min krop, siger Cecilie Mørch Hansen.

Krav om sejr

At hendes comeback bliver på den tidligere hjemmebane i Ringkøbing, tager hun afslappet.

- Jeg har jo før prøvet at spille kampe mod tidligere holdkammerater, så når jeg først er på banen, er det ikke noget, jeg tænker over. Men det er da rart at skulle spille på ens gamle hjemmebane, hvor jeg havde en god tid, siger Cecilie Mørch Hansen.

Hun slår fast, at det er en kamp, som Randers HK skal vinde for at holde liv i håbet om en plads i DM-slutspillet.

- Vi skal vinde de kampe, hvor det er forventet, og så skal vi nok også ud at skrabe lidt ekstra point sammen i løbet af foråret. Men kampen mod Ringkøbing er én af dem, vi skal vinde, hvis vi skal gøre os forhåbninger om slutspillet. Men det bliver overhovedet ikke en nem kamp. Jeg ved udmærket, hvordan det er at spille i Ringkøbing en januaraften. De har trænet godt henover julen, og det bliver ekstremt vigtigt, at vi ikke undervurderer dem, siger hun.

Cecilie Mørch Hansen er opflasket i Randers HK, som hun forlod i 2013 i jagten på mere spilletid.

Randers HK-playmaker klar til comeback: - Det kan næsten ikke beskrives

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce