Randers HK-spiller vender hjem til usikker fremtid

Mari Molid sluttede lørdag Randers HK-kapitlet af med et nederlag til Esbjerg. Foto: Chresten Bergh

Randers HK-spiller vender hjem til usikker fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mari Molid har for næste sæson skrevet kontrakt med Larvik, som i disse dage kæmper for at undgå konkurs.

Varde: Efter to sæsoner i Randers HK vender Mari Molid efter planen hjem til den norske storklub, Larvik, hvor hun kom fra i 2016.

Men de seneste dage har dog været særdeles nervepirrende for den norske bagspiller, der har kunnet se de norske medier berette om en truende konkurs i Larvik, der skal finde tre millioner norske kroner inden 9. maj.

- Jeg må indrømme, at det har været nogle stressende dage. Jeg har skullet gøre klar til at flytte hjem til Norge, og samtidig har der været al den her usikkerhed om økonomien, siger Mari Molid, der lørdag scorede syv gange i afskedskampen for Randers HK, der endte med et nederlag til Team Esbjerg.

Fredag var der en stor redningsaktion i Larvik, hvor spillerne var med til at samle penge ind. Her blev der samlet 2,2 millioner norske kroner ind, hvilket bringer klubben væsentlig tættere på det pengekrav, der skal til for at sikre redning.

- Som jeg hører meldingerne fra Larvik, så ser de ud til at klare den. Klubben kæmper med gammel gæld, men har haft plus i regnskabet de seneste sæsoner, og der er kommet en dygtige ledelse i klubben, som arbejder målrettet med blandt andet salg af sponsorater, og får de styr på det økonomiske, er jeg fortrøstningsfuld. De har en god træner og nogle dygtige spillere, så sportsligt ser det fint ud, siger Mari Molid.

Så du regner med at spille i Larvik i næste sæson?

- Ja, det gør jeg. Jeg har i hvert fald ingen plan B, lyder det trods alt med et grin fra Mari Molid oven på nogle hektiske dage.

Vemodigt farvel

Glæden over at skulle hjem er dog blandt andet med et vemod over for at skulle sige farvel til Randers HK.

- Det har været et kjempefint ophold i Randers HK, og jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg tog hertil. Jeg har lært meget både som menneske og som håndboldspiller. Jeg har haft Ryan Zinglersen og Niels Agesen, som er forskellige som trænere, men jeg har lært meget af dem begge. Samtidig har jeg fået en masse gode venner i Randers, og derfor er det også vemodigt at skulle sige farvel, fordi man har de her tanker om, hvorvidt man nu kan holde kontakten og får hinanden at se igen, siger Mari Molid, der i sidste sæson vandt pokaltitlen med Randers HK.

Udover Mari Molid siger også Gitte Andersen, Daniela Gustin, Sara Johansson, Clara Monti Danielsson og Lærke Christensen farvel til Randers HK efter denne sæson. Kun Rikke Thorngaard mangler at få afklaret fremtiden.

- Bolden ligger hos hende. Vi har sagt til hende, at i forhold til at udvikle hendes kompetencegrundlag, vil det være godt for hendes udvikling at komme et sted hen, hvor hun har udsigt til at spille mere, end vi kan garantere hende i næste sæson. Men hvis det er her, hun gerne vil være, siger vi heller ikke nej til at have en ekstra spiller til rådighed, siger Randers HK-træner Niels Agesen.

Randers HK-spiller vender hjem til usikker fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce