Reportage: Camilla Dalby eneste lyspunkt i københavnsk ydmygelse

Camilla Dalby viste skræmmende niveau, men alligevel blev det til et stort nederlag mod København. Arkivfoto: Annelene Petersen

Reportage: Camilla Dalby eneste lyspunkt i københavnsk ydmygelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Camilla Dalby stemplede for alvor ind mod de forsvarende mestre fra København, men resten af Randers HK-holdet ramte langt fra niveau, og så endte det med et ydmygende nederlag på hele 17 mål mod de forsvarende mestre.

København: Randers HK er milevidt fra toppen af dansk håndbold i øjeblikket.

I aftes blev det til en ordentlig røvfuld i Frederiksberg Hallen, da København Håndbold smadrede Randers HK med hele 35-18.

For anden gang på fem dage, skulle Randers HK en tur til hovedstaden.

I lørdags var Randers HK tæt på den helt store katastrofe, da de med nød og næppe fik hevet en sejr hjem mod sidste sæsons bundhold Ajax København.

Torsdag aften var modstanderen dog af en helt anden kaliber.

I Frederiksberg Hallen ventede de forsvarende DM-vindere nemlig, og der var derfor formentlig ikke mange, der spåede Randers HK en chance for point.

Skader er stadig et tema i Randers HK, og til kampen mod København måtte Niels Agesen stadig undvære Maria Fisker Stokholm, Martina Thörn, Anne Sofie Hjort og Line Mai.

Til gengæld var Jamina Roberts blevet klarmeldt, efter hun havde mindre problemer i knæet efter kampen mod Ajax København.

Randers HK fik den værst tænkelige start på opgøret.

Efter bare syv minutter havde Niels Agesen fået nok og måtte allerede bruge sin første timeout.

Stillingen var 6-1, og kronjydernes offensiv havde igen store problemer.

Store brændte chancer og sjuskede afleveringer er der ikke råd til mod de danske mestre, og det blev også prompte straffet gennem en velfungerende københavnsk kontramaskine.

Heldigvis var det hele ikke skidt i kampens indledning. Camilla Dalby begyndte nemlig at finde skudarmen frem, og så var hun svær at stoppe.

Hele otte scoringer fra højrebacken gav et lille håb, men desværre for Randers HK var hun den eneste, der viste klasse i de første 30 minutter.

Flere spillere lavede alt for mange fejl, og målene sejlede ind bag først Mathilde Juncker. Derfor kom Stine Broløs hurtigt ind i kampen, og selvom hun lavede flere redninger, så var hun prisgivet.

Randers HK's ellers så normale stærke forsvar blev kørt rundt, og det var da også tydeligt at se på pausestillingen.

København var nemlig i total kontrol og førte 19-12 efter de første 30 minutter.

Pinlig anden halvleg

Der blev formentlig talt med store bogstaver af Niels Agesens i Randers HK's omklædningsrum i pausen. Cheftræneren var i hvert fald flere gange frustreret i første halvleg.

Randers HK fik en god start på anden halvleg. Igen var det Camilla Dalby, der var toneangivende, men også Camilla Degn var træfsikker fra venstrefløjen.

Efter få minutter var forspringet skrumpet til fem mål, men så gik det atter galt for kronjyderne.

Ingen af bagspillerne med undtagelse af Camilla Dalby kunne være deres indsats bekendt.

Hverken Nina Müller eller Cecilie Mørch Hansen viste det niveau, der kræves fra playmakerpositionen. Spillet gik alt for langsomt, og ingen af dem kunne finde vej til netmaskerne.

Det lignede i starten af anden halvleg, at det ikke skulle blive en pinlig aften for Randers HK, men det blev det så sandelig.

I kampens sidste 20 minutter var det pinligt for gæsterne.

Der blev flere gange råbt legestue fra tilskuerpladserne, og Randers HK formåede blot at score sølle to mål i kampens sidste 23 minutter.

Selvom modstanderne var forsvarende mestre, så har Randers HK-spillerne formentlig svært ved at se sig selv i spejlet efter et nederlag på hele 35-18.

Der er i den grad noget at arbejde på for Niels Agesen og resten af trænerteamet.

Målscorere for Randers HK: Camilla Dalby 8, Jamina Robert 2, Camilla Degn 2, Cecilie Mørch Hansen 2, Julia Eriksson 1, Josefine Dragenberg 1, Nina Müller.

Reportage: Camilla Dalby eneste lyspunkt i københavnsk ydmygelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce