Rystet Niels Agesen: Hvorfor lave én af mine spillere ikke frikast?

Niels Agesen fik sat randrusianernes sidste angreb i system 30 sekunder før tid, som endte i føringsmål, men det var alligevel ikke nok til en sejr. Foto: Jens Thaysen

Rystet Niels Agesen: Hvorfor lave én af mine spillere ikke frikast?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Utallige brændte chancer endte med at koste et point i lokalopgøret mod Aarhus United, som udlignede til 19-19 i kampens sidste sekunder til stor frustration for Randers HK-cheftræner Niels Agesen.

Randers: Med 14 sekunder tilbage på haluret bragede Maria Fisker føringsmålet til 19-18 ind i netmaskerne, men det endte alligevel med pointdeling i det østjyske lokalopgør mellem Randers HK og Aarhus United.

- Jeg er rystet over, at der ikke er bare én af mine spillere, som går op og laver et frikast til sidst. Jamen for helvede man. I stedet for er der tre, som stiller sig frem på halvdistance. Hvis bare én af dem går frem og laver det frikast, så er kampen slut 19-18, lød det var Niels Agesen i sekunder lige efter det uafgjorte resultat.

Specielt i første halvleg og i slutminutterne af kampen misbrugte Randers HK den ene store chance efter den anden. Og det blev dyrt.

- Det helt store problem er, at vi skulle have ført med ti mål til pausen. Vi har alle chancerne for det, og hvis vi skal se på slutningen ved 18-18, der smider Martina en bold forbi tomt mål, og vi brænder to helt oplagte chancer. Vi har alle muligheder for at vinde, sagde Niels Agesen.

Ved en sejr kunne randrusianerne havde sendt aarhusianerne fem point efter i tabellen og dermed have taget et afgørende skridt i kampen om at ende blandt de otte bedste. Sådan gik det ikke.

- Man kan godt kalde det katastrofalt, men vi er ikke bedre. Vi bliver nødt til at kigge i egen barm og sige, at når vi brænder så mange chancer, så er det ligegyldigt, hvor godt vi dækker op. Forsvaret i første halvleg er noget af det bedste, jeg har set, men der er ikke råd til så mange individuelle fejl. Vi skal hjem og træne, sluttede Niels Agesen.

Rystet Niels Agesen: Hvorfor lave én af mine spillere ikke frikast?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce